Binnenlandse Loterijen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Lucky Day

Lucky Day

Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich snel verspreid naar andere landen en op deze manier kwam Keno ook in Nederland terecht.

Sinds de introductie van het kansspel Lucky Day in 2009 heeft De Lotto menig speler verrast met prachtige geldprijzen. Daarnaast hebben er verschillende ludieke acties plaatsgevonden. Lees hier meer over Lucky Day en de fantastische acties van dit kansspel, die
Lees verder »

Bezoek Lucky Day

2

Reviews en Ervaringen over EuroJackpot

EuroJackpot

EuroJackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking.

Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking te missen!
Lees verder »

Bezoek EuroJackpot

3

Reviews en Ervaringen over Kick Off Holland

Kick Off Holland

KICKOFF HOLLAND – Win gegarandeerd een van deze prijzen!

Kick Off Holland

Loterij vergelijken - Beter Vergelijken
Lees verder »

Bezoek Kick Off Holland

4

Reviews en Ervaringen over Toto

Toto

Bij Toto heb je de mogelijkheid je voetbalkennis in te zetten. Het is heel simpel: of je voorspelt de eindstand van een wedstrijd, of je voorspelt welk team wint. Om te kijken hoeveel je kunt winnen, kun je de inleg vermenigvuldigen met de winstfactor. Met de Toto kun je al vanaf € 1,00 meedoen.

Loterijen
Lees verder »

Bezoek Toto

5

Reviews en Ervaringen over Bankgiroloterij

Bankgiroloterij

Wij willen goede doelen steunen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

Het toewijzingsbeleid van de BankGiro Loterij richt zich op het geven van een effectieve en verantwoorde bestemming aan de afdracht aan goede doelen. De BankGiro Loterij financiert organisaties die werkzaam zijn in de sector cultuur.

Ongeveer 650.000 Nederlanders spelen met de BankGiro Loterij mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot con
Lees verder »

Bezoek Bankgiroloterij

6

Reviews en Ervaringen over Krasloten

Krasloten

Kies hier je Krasloten! Kies hiernaast de Krasloten die bij jou passen, plaats ze in uw winkelmandje en reken snel en eenvoudig af met iDeal!
Lees verder »

Bezoek Krasloten

7

Reviews en Ervaringen over Lotto

Lotto

Op zondag 1 september 1974 vond de eerste Lotto-trekking plaats. 'Alle ballen verzamelen' werd al vrij snel een begrip in de Nederlandse samenleving. Bij de eerste trekkingen van de loterij konden deelnemers naast geldprijzen ook een auto, een huis en echt goud winnen.

De hoogste Lotto Jackpot ooit in Nederland van € 36 miljoen, wordt uitgekeerd op zaterdag 16 oktober 2010 aan 22 Lottospelers in de tweede prijsklasse. Hiermee winnen de 22 winnaars ruim een miljoen euro netto per persoon.

In 2011 bestaat De Lotto vijftig jaar en is ze gegroeid tot een organisatie die sinds de oprichting c
Lees verder »

Bezoek Lotto

8

Reviews en Ervaringen over Staatsloterij

Staatsloterij

Maak 16 trekkingen per jaar kans op een prijs. De Staatsloterij heeft op iedere 10e van de maand een trekking. Naast deze 12 maandelijkse trekkingen zijn er ook nog 4 feestelijke, speciale trekkingen per jaar.
Lees verder »

Bezoek Staatsloterij

9

Reviews en Ervaringen over Cijferspel

Cijferspel

Cijferspel is een extra spel van de Lotto en is de opvolger van de Euro Loterij. Steeds meer mensen spelen lotto. Je moet zes getallen kiezen en een jackpotkleur, dan maak je voor twee euro al kans op de jackpot. Deze is maar liefst minimaal 7,5 miljoen euro, maar je kunt ook andere prijzen winnen.

Dus wat moet er nu gedaan worden? Om te beginnen kies je zes geluksgetallen uit de cijfers 1 tot en met 45. Dan kies je een jackpotkleur. Je kunt ook de computer laten kiezen en dan hoef je zelf niets te doen. Voor € 2,00 per lot kun je al een mooie prijs winnen!
Lees verder »

Bezoek Cijferspel

10

Reviews en Ervaringen over De Zonnebloem

De Zonnebloem


Zonnebloem - De Zonnebloem


Steun de Zonnebloem en maak ons huisbezoek, dagjes uit en vakanties mogelijk.
Lees verder »

Bezoek De Zonnebloem

11

Reviews en Ervaringen over Euromillions Nederland

Euromillions Nederland

Euromillions Nederland

Euromillions Nederland is voor het grootste deel gewijd aan de pan-Europese EuroMillions Loterij, een van de populairste loterijspelen ter wereld.
Lees verder »

Bezoek Euromillions Nederland

12

Reviews en Ervaringen over Italië Loterij

Italië Loterij

Italie Loterij - Speel de italiaanse lotto online

Speel de italiaanse lotto online
Lees verder »

Bezoek Italië Loterij

13

Reviews en Ervaringen over Miljoenenspel

Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is de wekelijkse loterij van de Nederlandse Staatsloterij. Voor maar € 5,- koop je een lot en kun je zelf het geluksgetal kiezen, het middelste cijfer van het lotnummer. Met dit lot maak je kans op de Jackpot van 1 miljoen, de wekelijks gegarandeerde Hoofdprijzen of één van de vele andere prijzen uit het prijzenpakket. De winnende lotnummers worden enkel getrokken uit verkochte loten.

Loterij
Lees verder »

Bezoek Miljoenenspel

14

Reviews en Ervaringen over Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Een groene en rechtvaardige wereld. Wij geloven dat dat haalbaar is. Daarom steunen wij organisaties die zich inzetten om onze wereld mooier te maken, voor mens en dier. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook meer dan kans maken op een miljoenenprijs. Meespelen is meehelpen aan een betere wereld. Daarom werven we fondsen voor vele goede doelen organisaties en geven we bekendheid aan hun werk. Het is de reden waarom de Postcode Loterij in 1989 is opgericht.
Lees verder »

Bezoek Nationale Postcode Loterij

15

Reviews en Ervaringen over Raffld

Raffld

Homepage | Raffld. The Experience Lottery

De eerste loterij in Nederland na bijna 30 jaar! Raffld is de nieuwste en gaafste loterij van Nederland. Maak elke week kans op unieke trips naar het buitenland! Probeer het NU - koop je lot!
Lees verder »

Bezoek Raffld

16

Reviews en Ervaringen over VriendenLoterij

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn en werkt zo aan een gezonde en sportieve samenleving. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden.

Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij vriend worden van hun eigen club of vereniging naar keuze. Dit heet geoormerkt meespelen. Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.
Lees verder »

Bezoek VriendenLoterij