Reviews van deze auteur

Click Now!

speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet ja speltegoed nou nou ook daar win je niets mee.

Review over Lotto

Speel al velevele jaren mee. maar griezels tillers is dit om het topsalaris van de directeur te spekken.
Begint aardig op manipulatie van het lottospel te lijken, met de nieuwe vorm zou je meer kansen maken ? alle verandering meegemaakt, van cijfers ,kleuren maar nul komma nul, niets ,ik kan het missen dat wel en daar begint de ellende dan ook door, willens en wetens ,bedenker van systeem ..ja wie dan? de directeur zelf zeker mooi bedacht.
De keren dat grote prijs vang nooit ..er is vrijwel zeker sprake van enige vorm van manipulatie want welke cijfers je ook invult en hoeveel rijtjes met verschillen ,maakt hierbij niet uit ,je wint niets ja vast wel eens gaat die er uit, maar dat is om de schijn voor de buitenwereld op te houden ,als de goede doelen zouden steunen met al het geld wat overblijft in de pot(directeur pot) dan zouden alle goede doelen tevreden zijn met wat ze krijgen, feitelijk steun je zelf met bijdrage wat je maandelijks geeft een doel.
De keren dat je speltegoed wint zijn het meest voor de hand liggend, om te voorkomen dat je nooit wat wint maar zelfs deze cijfers worden voor je ingevuld zodat je de volgende week ook weer niet wint met deze cijfers,hoe mooi bedacht.

Sterke punten
klanten benaderen om mee te spelen die dan weer niets winnen

Zwakke punten
Veel erg veel

reacties: