Reviews over Loterijen

Click Now!

  Spelers bedankt ! - Review over Lucky Day

  We kennen toch de rattenvanger van Hamelen. Misschien het beste deze eens naar Rijswijk te sturen. Oh nee, die leeft niet meer. Dus misschien toch beter Pieter Omtzigt te sturen, die haalt wel de onderste steen boven, als ze niet eerlijk zijn. Van toezichthouders moet je niets verwachten, zeker niet na 10 jaren Rutte doctrine. Als je blijft spelen, steun de goede doelen. Spelers bedankt ! En ludieke acties ??? 1 speler maar die 1 jaar gratis mocht spelen.

  Sterke punten
  Weet ik niet

  Zwakke punten
  De computer de nummers laten trekken. Beter Arjen Lubach vragen deze openbaar te draaien.

  griezels zijn het - Review over Lucky Day

  in de trekking van 24 /2 /21 vallen de nummers 2-3-4-11-12-13-45-46-47 dit is onmogelijk, en de toezichthouders staan erbij en kijken ernaar. ik moet 1 ster geven wandt 0 zit er niet bij.

  Sterke punten
  net doen of je gek ben

  Zwakke punten
  eerlijk zijn

  de dag dat je je kist in gaat - Review over Lucky Day

  het zal nooit je lucky day worden, het zal nooit je lucky week worden, het zal nooit je lucky maand worden ,het zal nooit je lucky jaar worden , het zal nooit je lucky leven worden ,je LUCKY DAY is de dag dat je je kist in gaat 50% kans die dag dat je niet zal zien WEER niets. ...

  Sterke punten
  auto rijden van ons geld

  Zwakke punten
  die zijn zo hoog als de euromast

  Harige vis Poes - Review over Lucky Day

  Gisteren al mijn geld verspeeld aan lucky day. Ik was wanhoping en heb mijn zoontje naar de buurvrouw gestuurd. Met plastic zakken om zijn voeten omdat we geen sokken meer hebben. Hij vroeg om een zakje aardappels anders hadden we niks te eten die dag. De buurvrouw stuurde hem terug en ik moest het persoonlijk komen ophalen. Toen ik daar kwam lag ze op de bank met de benen wijd. En de zurige aroma van haar poes stonk door het hele huis. Ik moest haar harige oude poes likken voor 10 aardappelen. Bij elke lik had ik stukjes in mijn mond wat naar zoute dode vis proefde. Gadverdamme dit zijn echt moeilijke tijden.

  Sterke punten
  Mijn buurvrouw is bevredigd ze is 70 jaar en een weduw.

  Zwakke punten
  Ik heb allemaal bulten op mijn tong door lucky days.

  Pizza bezorger - Review over Lucky Day

  Ik had gisteren pizza besteld maar die was 2 uur telaat. Ik dacht dat die niet meer kwam dus heb ik al mijn geld verspeeld aan lucky day. Toen kon ik mijn pizza niet meer betalen en ging om 8 uur de bel. Toen heb ik de tarrels van de pizza bezorger gegeten uit zijn harige kont haren. Moest toch iets doen om te overleven. Want die pizza kon ik vergeten.

  Sterke punten
  Tarrels zijn best lekker als de binnenkant nog zacht is.

  Zwakke punten
  Ik ga savonds naar buiten om konijnen keutels op te eten

  je heb nog 9 uur om je geld in het water te gooien - Review over Lucky Day

  elke dag 450000 % kans om je geld kwijt te raken.bedankt alle spelers van de nl loterij ,dan kunnen wij lekker auto rijden van jullie geld.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om op te schrijven.

  Bruine roggebrood - Review over Lucky Day

  Ik veeg mijn kont af met droge crackers en roggebrood uit de kast. Omdat ik geen wc papier meer kan halen. Gelukkig sneeuwd het vandaag want dat spaar ik op in mijn badkuip en dan kan ik er een weekje van wassen en thee zetten. Jammer dat ik niks win.

  Sterke punten
  Geen last meer van aambeien die crackers schuren alles eraf.

  Zwakke punten
  Ze geven je nog geen eens een bak rijst als troost prijs

  waardeloos - Review over Lucky Day

  beter je geld in het water gooien ,hoor je nog plons .

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  onwaarschijnlijke combinatie LATEN vallen.

  Niet transparant - Review over Lucky Day

  Als je hieraan meespeelt, weet je dat je de talloze reclame kosten op TV steunt, en ook de talloze kosten bij sportwedstrijden zoals schaatsen enz. Vragen worden niet beantwoord, zoals details over de duizenden mensen die die dag gewonnen hebben enz. Want je ontleent geen rechten aan uitslagen enz. Een gratis lot wordt natuurlijk als prijs aangemerkt. Als je 'n account hebt, geven ze niet dezelfde getallen weer, waar je 'n gratis lot van had. Heb je 1 of meerdere gratis loten, geloof maar niet dat daar een prijs op valt op die nummers die zij je gaven. In de ballen die getrokken worden, is er al het kenmerk welk getal het is. Dit staat in hun procedure. Zou eigenlijk niet mogen, want zo kan de computer zelf nummers bepalen die moeten vallen, om geen vette prijzen te krijgen. Ik neem aan dat iedereen die klaagt, allemaal dezelfde nummers invult. Zelf speel ik nooit hoger dan 1,50 per lot en zeker geen bonus. Als je daar al geen prijs mee wint, is je verlies nog hoger. Kopen van een lot bij Primera enz. wordt je iedere keer gevraagd of je de bonus niet mee speelt. Ook al heb je dit niet aangekruist. Hebben ze bewust gedaan, door geen veld NEE op het formulier te zetten. Dat veel mensen klagen of wantrouwig zijn, weten die ook wel. Door niet te reageren, en niets aan te passen, verstrekt het wantrouwen natuurlijk. Bedankt alle spelers als je blijft spelen.

  Sterke punten
  Moet ik toch echt eens heel lang over denken.

  Zwakke punten
  Niet transparant

  Crypto currency - Review over Lucky Day

  Vergeet lucky day. Je wint geen dikke prijzen met dit. 10tje hier en daar en dat was het. Bespaar je geld en geef het uit aan crypto currency. Het is leuk de koersen in de gaten te houden en vervult het gevoel van gokken. Je verliest ook niet meteen je hele inzet. Vertrouw je je inzet niet kun je het met een Klein beetje verlies meteen uitbetalen. Ook kun je kleine winsten uitbetalen. Ik raad dit mensen aan inplaats van deze domme loterij uitgaven. Als ik het goed las hoef je er ook geen belasting over te betalen. Succes iedereen! Welkom in de wereld van crypto currency

  Sterke punten
  Geil worden van mensen wie hun geld verliezen.

  Zwakke punten
  Echte bestaande personen geld geven.

  de notaris stond er bij en keek ernaar - Review over Lucky Day

  weer belazerd, en waarom kan ik geen 0 sterren geven ik vindt 1 ster teveel . weer eens voor 7 dagen ingevuld en ja hoor ,eindstand 0 nul en nog eens 0

  Sterke punten
  hun zakken vullen

  Zwakke punten
  steeds grotere zakken nemen

  Poep eten is nog beter - Review over Lucky Day

  Hebben we allemaal een andere uitslag ofzo? Wat is dit belachelijk zeg. Heb 3 euro gewonnen met een lot waar ik geen getal goed mee heb. Zoals gewoonlijk rond de 10 loten gehaald en altijd shit prijzen. Maakt niks uit hoeveel getallen je kiest je hebt ze nooit allemaal goed. Altijd 1 of 2 minder of maar 2 goed enzo. Laats 1 gratis lot gewonnen en volgende dag toevallig 4 van de 5 getallen goed. Wat een onzin.. dat zijn gewoon hoop gevoels makertjes. Speel niet mee mensen.

  Sterke punten
  Geen hoge prijzen geven

  Zwakke punten
  Het hele bestaan van Lucky days

  TOTO select niet betrouwbaar - Review over Toto

  Toto select is wat mij betreft onbetrouwbaar en daarom vind ik dat ze oplichters zijn. Heel simpel ik zag bij een wedstrijd met de uitslag 0-0 een quotering van 26,5 en totale goals under 0,5 een quotering van 11,5. In beide gevallen heb je het goed als de wedstrijd 0-0 eindigt . Mensen pas op ga naar een andere bookmakers.

  Sterke punten
  tov andere top bookamkers niet/geen

  Zwakke punten
  slechte website weinig mogelijkheden

  VOLKSVERLAKKERIJ - Review over Lucky Day

  VOLKSVERLAKKRIJ.............EN WAAROM STAAN ER GEEN NUL STERREN BIJ ?

  Sterke punten
  HET VOLK VOORLIEGEN

  Zwakke punten
  VOLKSVERLAKKERIJ

  LUCKY DAY - Review over Lucky Day

  Ik ben zelf kritisch geweest over Lucky Day, maar denk toch dat het geen oplichters zijn. Nummers die achter elkaar vallen 4 of 5 vind ik heus niet raar. Ook al verwacht je dat niet. Als je niets wint, of zeer lage bedragen, komt natuurlijk de frustratie. Zo ook bij HC, die er helemaal een potje van gemaakt hebben door hun afstelling van de machines. Zie Opiness van Holland Casino. Hoogmoed komt voor de val. Ik blijf regelmatig toch meespelen bij Lucky Day, via mijn account, en zal zeker een review maken zou ik toch eens geluk hebben, en een leuke prijs winnen. De Website van Mijn Lucky Day is zeer goed verbeterd, al zou ik graag een schema willen zien hoe de prijzen zijn gevallen. Bijv. alle duizenden. Zoals KENO België dat doet. Veel geluk iedereen die toch mee blijft spelen. Anders stop ermee, de frustratie is niet goed voor je. Er zijn al genoeg complotdenkers met Corona. Die echt eens op de IC zouden moeten komen te liggen.

  Sterke punten
  De verbeterde Website van Luck Day.

  Zwakke punten
  Details van alle uitbetalingen. En dat mijn getallen niet vallen :)

  Kerstster - Review over Nationale Postcode Loterij

  We hadden een kerstster ontvangen,helaas scheurde deze,melding van gemaakt en op voortreffelijke manier geholpen.Wordt een nieuwe opgestuurd👍Top

  Sterke punten
  Snel gereageerd

  Zwakke punten
  ??

  Onvoorwaardelijke ! uitslag! - Review over Lucky Day

  Onmogelijke trekking 5 x opeenvolgende nummers in 2 trekking meerdere opeenvolgend nummers tot zeker 3 keer in 1 trekking nooit weer ! Ik verwacht geen wonderen maar dit is ongeloofwaardig !

  Sterke punten
  Zie uitslag 10 december 2020 Oordeel zelf

  Zwakke punten
  Ongeloofwaardige uitslag 10 dec 2020

  Wat een belachelijk bedrijf - Review over Toto

  Klantenservice is, denk ik, de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Niet reageren op mails, livechats zomaar sluiten. Nooit meer toto.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  reeks opeen volgende nummers - Review over Lucky Day

  in de trekking van 3/11/20 vallen de cijfers 20 21 22 23 24 25 HAHAHAHAHAHA ONMOGELIJK!!!!!!!!!

  Zeer slecht - Review over Lucky Day

  Voor de fun af en toe eens een lotje kopen voor � 1,50. Zeker niet hoger spelen, en zeker geen bonus. \\\\\\\\r\\\\\\\\nOf helemaal niet meer spelen. Ook nooit iets gewonnen, of je nu 10 of 20 loten koopt, met 5 of meer nummers speelt. Ze zijn niet transparant, geven niet aan welke prijzen er gevallen zijn. Trekking is niet openbaar, en in de ballen is de herkenning van het getal. Zou helemaal niet mogen. Wie denkt dat er een controle hierop van de kansspel autoriteit is, is te goed gelovig. De antwoorden die je van de Nederlandse Loterijen krijgt, allemaal lulkoek, en doen ze niets mee. Je kunt toch niets bewijzen, dus speel liever � 14 per maand bij de Vriendenloterij. Niet dat je daar veel kans hebt, maar ze zijn transparant en help je tenminste de 270.000 kinderen mee die onder de armoedegrens leven.

  Sterke punten
  Dat ze de soort broer van Akwasi zeggen dat je een gratis lot hebt gewonnen.

  Zwakke punten
  Reeds beschreven in mijn review. Ik denk onze zwakke kant, dat we toch af en toe weer spelen.

  Uitslag te laat - Review over Lucky Day

  Verdacht dat de uitslag een uur later was.

  Sterke punten
  Computer is je te slim af

  Zwakke punten
  Denk dat de trekking oplichters praktijken zijn

  helaas u heeft niets gewonnen - Review over Lucky Day

  het enige wat je terug ziet is HELAAS U HEEFT NIETS GEWONNEN!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  ZIJN ER NIET !!!!!!

  Zwakke punten
  ALLES

  het zijn echt viezerikken - Review over Lucky Day

  laats lot gekocht 10 cijfers voor 10 trekkingen, 15 euro.... NUL EURO terug , tillers zijn het ,geld binnen slepen voor de zakkenvullers die daar werken en of belangen hebben ik schijt op ze . ik geef 1ster omdat nul sterren er niet bij staat.

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  de hele organisatie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Laatse keer - Review over Lucky Day

  Heb nog voor een laatse keer mee gedaan.Meer dan 20 loten gehaald.Niet meer dan 5 nummers 3. 4 of 5 nummers.Kon de uitslag om 19:15 nog niet zien. Heb 1.50 gewonnen en 4 gratis loten. Dit is echt zonde van je geld. Je kan nog beter naar de casino gaan. Een kraslot geeft nog meer kans.Ik hoop echt dat iedereen stopt met deze lompe shit. Altijd als je wat wint is het bonus getal ook 1.. toeval? Denk het niet.

  Sterke punten
  Sterke kanten zijn zo min mogelijk prijzen geven.

  Zwakke punten
  Echte prijzen laten winnen.

  Laatse keer - Review over Lucky Day

  Heb nog voor een laatse keer mee gedaan. Meer dan 20 loten gehaald. Niet meer dan 5 nummers 3. 4 of 5 nummers. Kon de uitslag om 19:15 nog niet zien. Heb 1.50 gewonnen en 4 gratis loten. Dit is echt zonde van je geld. Je kan nog beter naar de casino gaan. Een kraslot geeft nog meer kans. Ik hoop echt dat iedereen stopt met deze lompe shit. Altijd als je wat wint is het bonus getal ook 1.. toeval? Denk het niet. Lucky day ik neem afscheid en mijn geld ga je zeker niet meer krijgen.

  Sterke punten
  Sterke kanten zijn zo min mogelijk prijzen geven.

  Zwakke punten
  Echte prijzen laten winnen.