Click Now!

  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer

  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer

  • proef op de som genomen, 10 formulieren ingevuld een week gespeeld (dus geactifeerd) totaal terug van mijn inzet 7.50 euro, week niet geactifeerd 52,50 eventueel terug van inzet, dit kan geen toeval zijn ,,,,MAAR nep.

    Sterke punten
    volksverlakkerei

    Zwakke punten
    over lijken gaan

    Door jo kusters op 12 november 2019 Reageer

  • Ik speel nu 1 week elke dag mee het valt mij op dat er steeds hetzelfde aantal cijfers goed is ( 3) is dit toeval ? Normaal zou je zeggen een keer 1 of 2 of wie weet 6. Maar het zijn er steeds 30

    Zwakke punten
    Twijfel over de eerlijkheid van deze loterij

    Door Hakkert op 30 oktober 2019 Reageer

  • Het is voor de organisatie van Lucky Day een kleine moeite om uit te zoeken welke getallen er het meest gespeeld zijn.
    Ook technisch kunnen ze bepalen welke getallen getrokken worden.
    Dus: opgelicht !

    Sterke punten
    De manier waarop ze deze oplichting weten te verbloemen.
    Maar het is een staatsbedrijf, dus...

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Alles.

    Door Ton op 30 oktober 2019 Reageer

  • Waarom is de trekking altijd een maand later? Vreemd. Hoe gebeurt de trekking en door wie? Totaal niet transparant. De eerste keer dat ik meespeelde won ik een paar puzzelboekjes, alleen bedoeld om me te laten zien dat je wel degelijk iets kan winnen. Daarna nooit meer iets gewonnen.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Het gevoel dat je voor de gek wordt gehouden.

    Door Art op 29 oktober 2019 Reageer

  • Als ik 5 getallen speel voor 1,50 met bonus. En ze staan er dan win ik 300 euro plus de bonus van 10x. Dat is dus 300 euro 10x apart uit betaald. Betaal ik geen belasting over, nee zeggen ze . Het is 300 x10 is 3000 euro. En dan betaal je wel belasting.

    Door Vertelikniet op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

  • sinds een aantal weken is de website veranderd.
    voorheen kon je door middel van een groen vakje zien dat je ingevulde nummer goed was.
    als je meerdere rijtjes speelt is dat heel makkelijk.
    nu moet je alles nakijken af je wat goed hebt.
    dus wat mij betreft is dit geen verbetering.

    Door Eric op 26 september 2019 Reageer

  • Lucky Day (en alle overige loterijen vast ook) is oplichterij van de bovenste plank. Er vallen nooit hoge prijzen, spelers worden aan het lijntje gehouden met lachwekkende prijzen van een paar euro en de trekking wordt 100 % zeker gemanipuleerd. Wiskundig gezien is het niet mogelijk dat er nooit iemand 10 getallen goed heeft. Dit is een computergestuurde trekking. Mensen worden financieel opgelicht en de Nederlandse Loterij is een club criminelen!!
    Berichten naar hun servicedesk worden NOOIT beantwoord, omdat ze weten dat ze de boel oplichten.

    Sterke punten
    Er is geen enkel sterk punt. 0,0

    Zwakke punten
    Alles, maar dan ook alles aan deze loterij is zwak. Dit is mensen bewust financieel ten gronde richten. OPLICHTERS!!

    Door Jimmy op 26 augustus 2019 Reageer (2 reacties)

  • Waarom kan ik niet op de invulbriefjes van Toto bijvoorbeeld : over 3,5 of over 1,5 doelpunt invullen? En nog veel meer speelmogelijkheden. ...?

    De winkelier heeft er geen verstand van ( haar scherm in de winkel) en heeft 9 van de tien keer storing. Ook bij AH is er geen kennis aanwezig bij het personeel, terwijl je er wel toto kunt spelen.....dit speelt al een jaar. Vandaar dat ik nu eens aan de bel trek. Ik wil niet op Internet spelen, maar dus in de winkel. Hebben andere mensen ook deze ervaringen? ??? Primera, AH en kleine zaakjes geen kennis aanwezig.

    Sterke punten
    Makkelijk geld verdienen kleine bedragen en die dan uitbouwen

    Door John op 4 augustus 2019 Reageer

  • Ik speelde enkele maanden mee. Ging leuk, maar ineens hebben ze een leeftijd check ingevoerd, dan moet je via je bank inloggen. Maar dat werkt niet als je een zakelijke rekening hebt, en via mijn prive rekening kan dan ook niet. Heb er over gebeld en dan moet je behoorlijk veel moeite doen om dat alsnog te regelen. Nu kan ik niet meer meespelen of uitbetalen.
    Waardeloos, de lol is er zo wel af.

    En iedere keer weer een nieuwe update. En met nog meer gezeik!

    Fuck jou toto, stop die 10 euro maar in je reet!

    Sterke punten
    Je komt makkelijk van je geld af!

    Zwakke punten
    Ze maken het je lastig, en een slechte privacy beleid!
    En je kan geen google review invullen.

    Door Mark St. op 1 augustus 2019 Reageer

  • Ik weet dat als je nergens aan mee doet ook niets kunt winnen!, maar ik heb zeer sterk het gevoel dat er zeer veel wordt gemannipuleerd in alle nederlandse lotterijen, misschien een uitzondering is krasloten?
    Waarom worden deze loterijen niet live uitgezonden met een live trekking?
    Ik denk dat al deze loterijen bestuurd wordt door onze geweldige machtige belastingdienst die hier alle touwtjes in handen heeft en bepaald wanneer en hoeveel er uitgekeerd wordt!

    Sterke punten
    Belasting weet dit goed af te schermen voor de bevolking!

    Zwakke punten
    Door te weinig uit te keren loopt dit wel een keer op een groot schandaal uit in het nieuws vroeg of laat!

    Door Werkezel op 11 juli 2019 Reageer

  • If you've got a website with increased information,
    incorporate a link. Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation" button that appears about the page.
    search craigslist No an example may be likely to repay even half
    of whatever you paid for 10-year-old tools. Click "Accept" to
    just accept the regards to agreement, then type the captcha characters
    to the text box and click on the "Continue" button.

    Sterke punten
    If you've got a website with increased information, incorporate a link.
    Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation"
    button that appears about the page. search craigslist No an example may be likely to repay even half of whatever you paid for 10-year-old tools.
    Click "Accept" to just accept the regards to agreement, then type the captcha characters to the text box and click on the "Continue" button.

    Zwakke punten
    If you've got a website with increased information, incorporate a link.

    Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation" button that appears about the page.
    search craigslist No an example may be likely to repay
    even half of whatever you paid for 10-year-old tools. Click "Accept" to just accept the regards to agreement, then type the captcha characters
    to the text box and click on the "Continue" button.

    Door Joellen op 30 juni 2019 Reageer

  • Ik heb €13 ingelegd ik hoop dat ik win, ik kan dan eindelijk is dat leuke vloerkleedje kopuuuuh! Hahahahah

    Sterke punten
    Ik wil het geld cash ontvangen het liefst in briefjes van 20,- en gauw!

    Zwakke punten
    Mensen janken met hun lullige 1.50 inzet....huilie huilie

    Door Marcel op 29 juni 2019 Reageer

  • Je kunt ook met minder nummers meedien, zei de vrouw aan het loket. Ik vul mijn lievelingsgetal in, en doe voor meerdere dagen mee.
    Dus ik speel met 1 getal.
    Joepie getal valt na een paar dagen.
    Vreugde is kort, als ik.zie dat ik de prijs is: 2 x inleg.
    Conclusie: ik voel me dief van mijn eigen beus.
    Zie in prijzenschema dat je wel veel nummers goed moet hebben, wil je ieta van redelijke prijs hebben.
    Kleine winkans.

    Sterke punten
    Leuk om gokje te wagen, voor kleine prijs. Om een keer te ervaren, wn van te leren

    Zwakke punten
    Is iedere dag, pas op dat je er niet aan blijft hangen.
    Heel veel van de inleg blijft achter.

    Door Winnie op 24 juni 2019 Reageer

  • Je wint bijna niets. Met 2 getallen niets, met 3 getallen een paar euro. Zelfs als je 4 nummers en 2 bonusnummers goed hebt dan krijg je nog maar iets van € 4000. Dat noem ik oplichterij. Doodzonde...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mark de Jong op 27 april 2019 Reageer

  • heb ook weleens mee gedaan en in tegenstelling tot de meeste mensen staar ik me niet blind op die jackpot, die je toch nooit wint, ik kijk juist altijd naar de kleinere prijzen en hoe hoger die jackpot word, hoe lager die kleinere prijzen, zeer vreemd, daarom klopt het systeem ook niet en er gaat veel te weinig vd inleg in de prijzenpot, heb daar weleens een mailtje over gestuurd en kreeg een dom antwoord wat totaal niks met mijn vraag te maken had, ik zeg dus links laten liggen die euro jackpot.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    veel

    Door leon op 15 april 2019 Reageer

  • Ik vind het wel een eerlijk spel.
    Maar wat ik minder vindt,dat is dat het spel duurder wordt.
    En de win kans minder wordt.
    En dat je 33% kans spel belasting betaald.
    De belasting gaat ook niet 33% verlies kans uitkeren.
    En volgens mij was eerst de prijs belasting vrij als je een bedrag won van €451.- en dat is nu geloof ik €449.-
    Dus als je nu 9 getallen speel met bonus 3 keer win je met inzet €1.50 met bonus dus €3.- €450.- houd je maar €300.- over door die misselijke €1.- meer.
    En de Lotto is veels te duur met €2.- per lot.
    Dus einde van de maand vol Lotto formulier is dus 10 rijtjes €20.- euro met een soort bonus spel voor de €50.000.- euro.
    Moet je zwak in de schoenen staan dat de man van de Lotto zegt.
    Wilt u mee spelen met extra trekking.
    Zeg die persoon doet u maar.
    Dus met bonus spel is dat samen €42.-
    En je wint vrolijk twee gratie,s winstkansen om die verzilveren dat je zwak weer automatische paar rijtjes Lotto erbij neemt.
    Lijkt mij het verstandige om een paar kraslotjes te nemen.
    Win je dan,dan krijg je het geld belasting vrij en hoeft je geen 3 of 14 dagen te wachten op je prijzen geld(14 dagen is voor automatisch mee spelen via de bank)
    Komt er op neer waar jij op wacht op de hoofdprijs wie je toch niet wint.
    Tel dan is op wat je verloren heb,en als je wint is het gewoon geleend geld.
    Wat je al die tijd heb in gezet.
    Dus het is een naald in de hooi berg die kans om te winnen.
    En Tjek altijd de loten bij verkoop punt dan die verkopers slapen of hebben geen verstand van de inlever machines,
    Wordt vaak de duppe van niet opletten heid door verkoper.
    Heb zelf gehad dat verkoper het Lotto lot door de terminator(zo wordt het inlevert apparaat genoemd)ik zeg graag met vijver spel,dus de verkoper moet ja actieveren voor cijfers spel,dus ik kijk op mijn deelnemer bewijs,staat bij cijfers mee.
    Ik gaf door ik wil dat u het lot annuleert en het lot opnieuw activeerd met cijferspel.
    De verkoper gaf door sorry heb het verscheurd.
    Dus s,avond kijk ik de laatste 5 goed van cijferspel was toen die tijd €8000.- gulden winst.
    Dus ik heb het niet verpest maar het systeem van de Lotto en verkoper.
    Want je kan je cijferspel niet zelf bepalen.😛😛😛

    Sterke punten
    Slecht comminicicatie

    Zwakke punten
    Wat er ook gebeurt je krijg nooit gelijk terwijl je wel gelijk heb
    Door de Nederlandse lotto

    Door Henk op 31 maart 2019 Reageer

  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw ! Jullie zijn een stelletje vuile oplichters.Mensen moeten maar eens aangifte doen tegen jullie praktijken.

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer

  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw !

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer

  • Ik speelde minimaal 3 x per week mee.Het viel mij op dat het bonusspel nr bijna altijd op 1 valt!
    Ik heb in totaal een paar keer 9 euro gewonnen meer zit er niet in.

    Spaar die 3 euro incl bonusspel die je elke keer uitgeeft maar eens paar weken op,dan heb je meer winst dan met dit spel mee doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Wendy op 15 maart 2019 Reageer

  • Als je krasloten koopt en je bent aan het krassen dan zijn er altijd wel 2 getallen die ervoor en er na die de prijs zijn maar jouw prijsgetal zit er tussen in.
    Dit geeft altijd het gevoel van net niet gewonnen.
    Dit maak ik bij alle duurdere krasloten mee.
    Mijn conclusie is dan ook dat de loten bewust op deze manier gemaakt worden.
    Ik zelf heb dit bij de 24 karaat en 50 cash loten.
    De mensen worden feitelijk misleid.

    Sterke punten
    Zijn er niet.

    Zwakke punten
    Misleiding

    Door M . Bakker op 9 maart 2019 Reageer

  • Mensen die nooit iets gewonnen hebben vinden het oplichters.
    Maar als je zoals ik €25,000 wint al is het al 9 jaar geleden .
    Dan praat je wel anders .
    Heb zelf jaren staatsloterij gespeeld en nooit meer als ,€25 gewonnen .
    En ik zeg maar zo niet geschoten is altijd mis

    Door Maartje op 3 maart 2019 Reageer

  • Dit is een nog grotere oplichterij dan de Staatsloterij, men schetst een veel te mooi beeld van te winnen prijzen. Je wordt gelokt met een mogelijkheid van een prijs van 450.000 euro bij een inleg van 1 euro en 50 eurocent. Die prijs is echter nog nooit gevallen. Pure nep.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Andr op 23 februari 2019 Reageer (1 reactie)

  • Winkans nagenoeg 0.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Niels op 18 januari 2019 Reageer


LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen