Click Now!

  • ik speel al enkele jaren mee met euro Jackpot, iedere week vul ik mijn cijfers opnieuw in omdat ik aardigheid aan beleef, 21 Maart 2020, ik kan niet meer inloggen, klantenservice gebeld, er wordt gewerkt aan een update, probeer het nog eens, en uw wachtwoord veranderen, 6 dagen later na heel veel keertjes bellen opnieuw proberen, wachtwoord gewijzigd is na 10 tallen keren gelukt zonder te kunnen inloggen steeds het zelfde verhaal over update nergens een melding over te vinden. mijn conclusie Arja Boele is niet voor zijn/ haar taak berekend en moet per direct worden vervangen door een bekwaam iemand, het gaat immers om veel geld. Nu moet ik weer proberen om mijn geld wat in mijn wallet zien terug te krijgen, ik wil onmiddellijk te stoppen met deze onbenullige onzin, wat op oplichting begint te lijken, dit is GEN STAR waardig

    Zwakke punten
    het hele systeem is zwak en deugd voor geen meter Arja Boele

    Door joop op 27 maart 2020 Reageer

  • Wat ik me begin af te vragen is of de kansen die ze vermelden wel kloppen!
    Dat is toch na te rekenen!

    Door pieter op 23 maart 2020 Reageer

  • je geeft je bankrekeningnummer op voor een eenmalige gratis actie en vervolgens blijven ze incasseren en doen alsof het een doorlopende machtiging en lidmaatschap is die ze ook telefonisch niet wensen te beeindigen

    Sterke punten
    houden je aan de telefoon

    Zwakke punten
    weigeren je uit te schrijven

    Door a.jellema op 3 maart 2020 Reageer

  • speel al 38 jaar vaste nummers lotto ,nooit meer als 5 euro terug gekregen (reactie lotto GEFELICITEERD MET JE PRIJS)
    hahahahaha ,maar ze hebben een nieuwe regel als je online speel en je wint een gratis spel tegoed dan maken hun uit met welke nummers je speel, dus eens een keertje je vaste nummers gratis spelen(hooguit 2 keer per jaar) vergeet het maar ze willen dat je dan je vaste nummers weer moet betalen, stelletje zieke oplichters griezels tillers is dit om het topsalaris van de directeur te spekken. ik WIN dan volgens hun hahahahaha maar hun maken uit met wat voor nummers ik speel,dat zijn uiteraard nummers die niet vallen ,manupilatie. voor het goeie doel hahahahahaha,getriefel is het.tyfus leiers neem eens een voorbeeld aan belgie. xxxxxxxxxxxxxxxxxx

    Sterke punten
    de boel naaien

    Zwakke punten
    ze zijn te zielig om te schijten.

    Door jo kusters op 24 februari 2020 Reageer

  • 3/4/5 soms 6 op 1 volgende nummers die vallen /onmogelijk/ notaris ?
    hahahahaha we worden genaaid.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    laf

    Door jo kusters op 20 februari 2020 Reageer

  • 我买20几年都没有中过

    Sterke punten
    没有

    Zwakke punten
    没有

    Door miwu op 15 februari 2020 Reageer

  • van mn 32 laatste inzetten a 1,50 heb ik 1 maal 1,50 terug gekregen, ze durven niet transparant te zijn
    DIEVEN zijn het.

    Sterke punten
    de boel tillen

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Door jo kusters op 12 februari 2020 Reageer

  • Ik kijk nu al bijna een jaar elke avond wat ik gewonnen ZOU hebben als ik met vijf bepaalde rijtjes HAD mee meegespeeld. Minder dan 2% van mijn inleg dus. Mooi zesduizend Euro uitgespaard!

    Sterke punten
    Niet meespelen spaart geld uit, geeft toch een beetje spanning!

    Door pieter op 8 februari 2020 Reageer

  • Lucky Day behoren bij de grootste oplichters van Nederland. Door in de ballen het nummer van herkenning
    in te bouwen kunnen ze zelf bepalen welke nummers mogen vallen. Ze zijn niet transparant, er is geen live trekking,
    en dat er een notaris bij zit, zegt mij niets, daar zijn ook genoeg oplichters bij. Niets is vandaag meer te vertrouwen, Belastingen, UWV, Overheid, en zeker ook die van de Nederlandse Loterij niet.

    Door joker op 30 januari 2020 Reageer (1 reactie)

  • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.\\r\\nHeb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......\\r\\nIk probeer het nog maar een keer.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer

  • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.
    Heb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......
    Ik probeer het nog maar een keer.


    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer

  • Speel nu 25 jaar mee. Het spel is tussendoor een keer gestopt maar na vele klachten weer in het leven geroepen.
    Heb in die 25 jaar nog nooit grote prijzen gewonnen, hooguit een paar tientjes.
    Vraag me vaak af of hier geen sprake is van corruptie, mede omdat je de trekking nooit live ziet.
    Zou fijn zijn als het allemaal wat transparanter werd, en de trekking gewoon live te zien is.
    Je ziet zogenaamd wel eens een melding van iemand die een grote of wat grotere prijs wint, maar ook dit kan in scene gezet worden. Ik spreek ze nooit de (winnaars).

    Sterke punten
    Dagelijkse trekking

    Zwakke punten
    Geen live trekking.
    Niet transparant genoeg.

    Door Daftruckman op 21 december 2019 Reageer (1 reactie)

  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer (1 reactie)

  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer

  • proef op de som genomen, 10 formulieren ingevuld een week gespeeld (dus geactifeerd) totaal terug van mijn inzet 7.50 euro, week niet geactifeerd 52,50 eventueel terug van inzet, dit kan geen toeval zijn ,,,,MAAR nep.

    Sterke punten
    volksverlakkerei

    Zwakke punten
    over lijken gaan

    Door jo kusters op 12 november 2019 Reageer

  • Ik speel nu 1 week elke dag mee het valt mij op dat er steeds hetzelfde aantal cijfers goed is ( 3) is dit toeval ? Normaal zou je zeggen een keer 1 of 2 of wie weet 6. Maar het zijn er steeds 30

    Zwakke punten
    Twijfel over de eerlijkheid van deze loterij

    Door Hakkert op 30 oktober 2019 Reageer

  • Het is voor de organisatie van Lucky Day een kleine moeite om uit te zoeken welke getallen er het meest gespeeld zijn.
    Ook technisch kunnen ze bepalen welke getallen getrokken worden.
    Dus: opgelicht !

    Sterke punten
    De manier waarop ze deze oplichting weten te verbloemen.
    Maar het is een staatsbedrijf, dus...

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Alles.

    Door Ton op 30 oktober 2019 Reageer

  • Waarom is de trekking altijd een maand later? Vreemd. Hoe gebeurt de trekking en door wie? Totaal niet transparant. De eerste keer dat ik meespeelde won ik een paar puzzelboekjes, alleen bedoeld om me te laten zien dat je wel degelijk iets kan winnen. Daarna nooit meer iets gewonnen.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Het gevoel dat je voor de gek wordt gehouden.

    Door Art op 29 oktober 2019 Reageer

  • Als ik 5 getallen speel voor 1,50 met bonus. En ze staan er dan win ik 300 euro plus de bonus van 10x. Dat is dus 300 euro 10x apart uit betaald. Betaal ik geen belasting over, nee zeggen ze . Het is 300 x10 is 3000 euro. En dan betaal je wel belasting.

    Door Vertelikniet op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

  • sinds een aantal weken is de website veranderd.
    voorheen kon je door middel van een groen vakje zien dat je ingevulde nummer goed was.
    als je meerdere rijtjes speelt is dat heel makkelijk.
    nu moet je alles nakijken af je wat goed hebt.
    dus wat mij betreft is dit geen verbetering.

    Door Eric op 26 september 2019 Reageer

  • Lucky Day (en alle overige loterijen vast ook) is oplichterij van de bovenste plank. Er vallen nooit hoge prijzen, spelers worden aan het lijntje gehouden met lachwekkende prijzen van een paar euro en de trekking wordt 100 % zeker gemanipuleerd. Wiskundig gezien is het niet mogelijk dat er nooit iemand 10 getallen goed heeft. Dit is een computergestuurde trekking. Mensen worden financieel opgelicht en de Nederlandse Loterij is een club criminelen!!
    Berichten naar hun servicedesk worden NOOIT beantwoord, omdat ze weten dat ze de boel oplichten.

    Sterke punten
    Er is geen enkel sterk punt. 0,0

    Zwakke punten
    Alles, maar dan ook alles aan deze loterij is zwak. Dit is mensen bewust financieel ten gronde richten. OPLICHTERS!!

    Door Jimmy op 26 augustus 2019 Reageer (2 reacties)

  • Waarom kan ik niet op de invulbriefjes van Toto bijvoorbeeld : over 3,5 of over 1,5 doelpunt invullen? En nog veel meer speelmogelijkheden. ...?

    De winkelier heeft er geen verstand van ( haar scherm in de winkel) en heeft 9 van de tien keer storing. Ook bij AH is er geen kennis aanwezig bij het personeel, terwijl je er wel toto kunt spelen.....dit speelt al een jaar. Vandaar dat ik nu eens aan de bel trek. Ik wil niet op Internet spelen, maar dus in de winkel. Hebben andere mensen ook deze ervaringen? ??? Primera, AH en kleine zaakjes geen kennis aanwezig.

    Sterke punten
    Makkelijk geld verdienen kleine bedragen en die dan uitbouwen

    Door John op 4 augustus 2019 Reageer

  • Ik speelde enkele maanden mee. Ging leuk, maar ineens hebben ze een leeftijd check ingevoerd, dan moet je via je bank inloggen. Maar dat werkt niet als je een zakelijke rekening hebt, en via mijn prive rekening kan dan ook niet. Heb er over gebeld en dan moet je behoorlijk veel moeite doen om dat alsnog te regelen. Nu kan ik niet meer meespelen of uitbetalen.
    Waardeloos, de lol is er zo wel af.

    En iedere keer weer een nieuwe update. En met nog meer gezeik!

    Fuck jou toto, stop die 10 euro maar in je reet!

    Sterke punten
    Je komt makkelijk van je geld af!

    Zwakke punten
    Ze maken het je lastig, en een slechte privacy beleid!
    En je kan geen google review invullen.

    Door Mark St. op 1 augustus 2019 Reageer

  • Ik weet dat als je nergens aan mee doet ook niets kunt winnen!, maar ik heb zeer sterk het gevoel dat er zeer veel wordt gemannipuleerd in alle nederlandse lotterijen, misschien een uitzondering is krasloten?
    Waarom worden deze loterijen niet live uitgezonden met een live trekking?
    Ik denk dat al deze loterijen bestuurd wordt door onze geweldige machtige belastingdienst die hier alle touwtjes in handen heeft en bepaald wanneer en hoeveel er uitgekeerd wordt!

    Sterke punten
    Belasting weet dit goed af te schermen voor de bevolking!

    Zwakke punten
    Door te weinig uit te keren loopt dit wel een keer op een groot schandaal uit in het nieuws vroeg of laat!

    Door Werkezel op 11 juli 2019 Reageer

  • If you've got a website with increased information,
    incorporate a link. Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation" button that appears about the page.
    search craigslist No an example may be likely to repay even half
    of whatever you paid for 10-year-old tools. Click "Accept" to
    just accept the regards to agreement, then type the captcha characters
    to the text box and click on the "Continue" button.

    Sterke punten
    If you've got a website with increased information, incorporate a link.
    Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation"
    button that appears about the page. search craigslist No an example may be likely to repay even half of whatever you paid for 10-year-old tools.
    Click "Accept" to just accept the regards to agreement, then type the captcha characters to the text box and click on the "Continue" button.

    Zwakke punten
    If you've got a website with increased information, incorporate a link.

    Locate the "Continue," "Create Animation" or "View Your Animation" button that appears about the page.
    search craigslist No an example may be likely to repay
    even half of whatever you paid for 10-year-old tools. Click "Accept" to just accept the regards to agreement, then type the captcha characters
    to the text box and click on the "Continue" button.

    Door Joellen op 30 juni 2019 Reageer


LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen