Reviews over Loterijen

Click Now!

    Geweldig spel - Review over Lucky Day

    Elke dag spanning voor maar 1,50, meer mag natuurlijk ook, voor de grote en smalle beurs dit spel. Zelf het aantal getallen kiezen is het prijzenschema is goed te noemen. Dat het onder overheidsvlag is georganiseerd is een pluspunt, dan is het betrouwbaar. En vergeet niet, niks gewonnen, toch vele goede doelen gesteund!

    Sterke punten
    Leuk en transparant spel

    Zwakke punten
    Er mag wel wat meer reclame gemaakt worden, zodat het spel de aandacht krijgt die het verdiend.

    Zeer slecht - Review over Lucky Day

    DURK en HONKE werken zeker bij de Nederlandse Loterijen, om van die rotte 1 af te komen van de waardering. Hoef je je niet te verwonderen want ze kennen alle trucs die non transparante bende.

    Sterke punten
    niet bekend

    Zwakke punten
    te veel om op te noemen

    Wanneer vallen mijn cijfers nou eens? - Review over Lucky Day

    Een leuk spel voor vertier. Maar Lucky Day, wanneer vallen de nummers 6-11-18-24-25-72-76,nou eens Maar we houden vol. Eens vallen de juiste ballen!

    Sterke punten
    Je leert met cijfers omgaan.

    Zwakke punten
    Mijn getallen zitten (schijnbaar) niet in de machine.

    Leuk spel - Review over Lucky Day

    Een vriend vertelde over dit leuke spel, elke dag spanning voor weinig gel. Spel v/d overheid dus een eerlijk spel

    Sterke punten
    Elke dag spanning

    Zwakke punten
    Geen live trekking

    bedrog en volks verlakkerij - Review over Lucky Day

    28-4-21 trekking(nou ja trekking????????????????) 3/4/5/6/////62/63//////65/66/67..... waarom kan ik geen 0 sterren geven??????????????

    Sterke punten
    nog minder dan stront

    Zwakke punten
    nog minder dan stront

    Krasloten - Review over Krasloten

    2 x geprobeerd. 10 loten gekocht van 1,50, en 1 gratis lot. Toen 10 loten van 3 Euro gekocht, en 5 Euro gewonnnen. Nee, daar geef ik geen geld meer aan uit. Wat een rattenstal. .

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Mijn ervaring

    notaris in slaap gevallen? - Review over Lucky Day

    trekking van 23/4/21 vallen de nummers 7/8////18/19/20/21/22/////38/39/////56/57/58/ maar er zaten maar 20 ballen in de molen hahahahahahahahahaha

    Sterke punten
    stinken naar de misdaad

    Zwakke punten
    te min om te beschrijven

    Bonus - Review over Lucky Day

    In de laatste 206 trekkingen is 2x de bonus van 10, 12x de bonus van 5, en 59x de bonus van 3 gevallen. 1x de bonus van 10, toen er storing was, en niet gespeeld kon worden. En wel op 14 maart. Dus mensen die altijd met 1,50 spelen hebben veel meer kans om met 3 euro te spelen zonder bonus, dan met de bonus en 1,50. Is mijn mening. Die van 5 en zeker die van 10, die kun je sowieso verbranden. Natuurlijk willen ze dat je graag met 10 nummers speelt, maar die kans is te verwaarlozen. Nog steeds geven ze geen details over de prijzen die gevallen zijn, en pronken met duizenden winnaars per dag. Zoals Keno Belgi√ę wel geeft per dag. Het schijnt ze schamen zich daarvoor, al die gratis loten, of die maar minder winnen als de inzet, of maar met een paar nummers spelen. Misschien trekken ze nu Gerrit Zalm wel aan, voor zijn zoveelste nieuwe job. Die kan dan op de oude voet verdergaan :)

    Sterke punten
    Veel reclame maken

    Zwakke punten
    Niet voldoende transparant zijn.

    griezels zijn het - Review over Lucky Day

    in de trekking van 16-4-21 (vallen de cijfers)liever gezegd zijn uitgezocht 2/3/4/5/11/12/13/14/34/35/////// kan NIET waar zijn de toezichthouders? bedrogen wordt je.

    Sterke punten
    kutreclame,s maken

    Zwakke punten
    nog meer kutreclame,s maken

    griezels zijn het - Review over Lucky Day

    in de trekking van 16-4-21 (vallen de cijfers)liever gezegd zijn uitgezocht 2/3/4/5/11/12/13/14/34/35/////// kan NIET waar zijn de toezichthouders? bedrogen wordt je.

    Sterke punten
    kutreclame,s maken

    Zwakke punten
    nog meer kutreclame,s maken

    griezels zijn het - Review over Lucky Day

    in de trekking van 16-4-21 (vallen de cijfers)liever gezegd zijn uitgezocht 2/3/4/5/11/12/13/14/34/35/////// kan NIET waar zijn de toezichthouders? bedrogen wordt je.

    Sterke punten
    kutreclame,s maken

    Zwakke punten
    nog meer kutreclame,s maken

    bedrog en volks verlakkerij - Review over Staatsloterij

    je denkt toch niet dat ze 1 trekking voor de koningstrekking de jackpot laten vallen ,nu kunnen ze weer de klootzakken lokken met een vette pot om WEER me te doen, DAG GELD.

    Sterke punten
    zakken vullen

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Symbool zwart cash - Review over Krasloten

    Heb ik het symbool zwart cash denk ik lekker Maar niets is minder waar Alleen maar 1 euro. Onder de rest en 1 keer 5 euro dus totaal 20 euro Is toch niet te geloven

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Symbool zwart cash hebben maar 20 euro in totaal echt niet tof

    mispoes - Review over Lucky Day

    450000 keer kans dat je je geld kwijt ben, het is een grote fata morgana dat hele lucky day ,het is maar voor een iemand lucky day, de directeur van de nl lotery lekker vette bonus op zijn al riante salaris. gewoon zeggen kan me niet herinneren aldus rutte.

    Sterke punten
    leugens

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Zo veel monny :/ - Review over EuroJackpot

    Ik had eens geluk met de Lotto.. Dus bestel eens 19 loten voor de Eurojackpot.. ‚ā¨0 net als alle andere loten OOIT.. altijd ‚ā¨0 aj jaren.....

    Sterke punten
    Zeer goede misleidende reclame

    Zwakke punten
    Zeker de prijzen!. Wat ik zeg, ik speel al jaren mee.. nooit niks gewonnen. Dit was ook mijn laatste keer Eurojackpot..

    Gouden aars - Review over Lucky Day

    De kans dat je je kont haren scheert en begraaft en dat daar uit een goud boom groeit is nog groter dan dat je hier wat mee wint. Wat een goor spelletje spelen ze hier. Lucky days is een dromen spel wat nooit uit gaat komen. Het is een nachtmerrie waar je niet uit kunt ontwaken. Als je een dikke prijs hier mee wint dan word je waarschijnlijk wakker en was het een droom.

    Sterke punten
    Hun eigen zakken vullen.

    Zwakke punten
    Misbruik maken van mensen wie krap zitten.

    Niets te winnen bij Lucky Day - Review over Lucky Day

    Zijn zeker niet positief. Speel al geruime tijd mee. Af en toe met meerdere loten, maar nooit iets gewonnen. Waarom er geen details van de gewonnen prijzen aan de spelers mee gedeeld worden, is mij een raadsel. De uitbater van een Primera kon wel nazien of er die dag een grotere prijs gevallen was. Heel raar.

    Sterke punten
    Nog niet tegengekomen.

    Zwakke punten
    Nooit iets winnen.

    nep - Review over Lucky Day

    in de trekking van 16 maart 2021 vallen de nummers(nou ja vallen, ik denk uitgezocht)14/15////22/23/24////42/43/44/45////63/64///78/79 hahahahahahahaha,nou ik me afrukken.

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    zooooooooooooooooo veeeeeeeeeeeel

    Nou wat spannend - Review over Lucky Day

    Het is heel spannend om dagelijks mee te spelen. Lucky days zit vol verassingen. Je hebt twee opties in dit spel. Optie 1 is dat je ziet : Helaas geen prijs. Optie 2 is je wint een gratis lot of een prijs onder de 20 euro. 1 of 20 loten hoeveel cijfers je kiest het maakt allemaal geen verschil. Naar een half jaartje spannend mee spelen besluit ik te stoppen en dit niemand aan te raden. Je lucky day is dat je door een metoriet van goud word geraakt inplaats van dat je hier wat wint. Maak jou portomonee lucky door niet mee te spelen!! 1 ster.

    Sterke punten
    Zo min mogelijk prijs geven.

    Zwakke punten
    Wat niet ?

    Spelers bedankt ! - Review over Lucky Day

    We kennen toch de rattenvanger van Hamelen. Misschien het beste deze eens naar Rijswijk te sturen. Oh nee, die leeft niet meer. Dus misschien toch beter Pieter Omtzigt te sturen, die haalt wel de onderste steen boven, als ze niet eerlijk zijn. Van toezichthouders moet je niets verwachten, zeker niet na 10 jaren Rutte doctrine. Als je blijft spelen, steun de goede doelen. Spelers bedankt ! En ludieke acties ??? 1 speler maar die 1 jaar gratis mocht spelen.

    Sterke punten
    Weet ik niet

    Zwakke punten
    De computer de nummers laten trekken. Beter Arjen Lubach vragen deze openbaar te draaien.

    griezels zijn het - Review over Lucky Day

    in de trekking van 24 /2 /21 vallen de nummers 2-3-4-11-12-13-45-46-47 dit is onmogelijk, en de toezichthouders staan erbij en kijken ernaar. ik moet 1 ster geven wandt 0 zit er niet bij.

    Sterke punten
    net doen of je gek ben

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    de dag dat je je kist in gaat - Review over Lucky Day

    het zal nooit je lucky day worden, het zal nooit je lucky week worden, het zal nooit je lucky maand worden ,het zal nooit je lucky jaar worden , het zal nooit je lucky leven worden ,je LUCKY DAY is de dag dat je je kist in gaat 50% kans die dag dat je niet zal zien WEER niets. ...

    Sterke punten
    auto rijden van ons geld

    Zwakke punten
    die zijn zo hoog als de euromast

    Harige vis Poes - Review over Lucky Day

    Gisteren al mijn geld verspeeld aan lucky day. Ik was wanhoping en heb mijn zoontje naar de buurvrouw gestuurd. Met plastic zakken om zijn voeten omdat we geen sokken meer hebben. Hij vroeg om een zakje aardappels anders hadden we niks te eten die dag. De buurvrouw stuurde hem terug en ik moest het persoonlijk komen ophalen. Toen ik daar kwam lag ze op de bank met de benen wijd. En de zurige aroma van haar poes stonk door het hele huis. Ik moest haar harige oude poes likken voor 10 aardappelen. Bij elke lik had ik stukjes in mijn mond wat naar zoute dode vis proefde. Gadverdamme dit zijn echt moeilijke tijden.

    Sterke punten
    Mijn buurvrouw is bevredigd ze is 70 jaar en een weduw.

    Zwakke punten
    Ik heb allemaal bulten op mijn tong door lucky days.

    Pizza bezorger - Review over Lucky Day

    Ik had gisteren pizza besteld maar die was 2 uur telaat. Ik dacht dat die niet meer kwam dus heb ik al mijn geld verspeeld aan lucky day. Toen kon ik mijn pizza niet meer betalen en ging om 8 uur de bel. Toen heb ik de tarrels van de pizza bezorger gegeten uit zijn harige kont haren. Moest toch iets doen om te overleven. Want die pizza kon ik vergeten.

    Sterke punten
    Tarrels zijn best lekker als de binnenkant nog zacht is.

    Zwakke punten
    Ik ga savonds naar buiten om konijnen keutels op te eten

    je heb nog 9 uur om je geld in het water te gooien - Review over Lucky Day

    elke dag 450000 % kans om je geld kwijt te raken.bedankt alle spelers van de nl loterij ,dan kunnen wij lekker auto rijden van jullie geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    te veel om op te schrijven.