Click Now!

  • Verwchrikkelijke slechte klantenservice! De chat op de website is nooit te bereiken, app geeft continu foutmeldingen en storingen aan. Je inzet wordt dubbel geplaatst. Ik wacht al 8 dagen op antwoord. Als ik bel wordt ik niet geholpen, via de chat is er nooit iemand, en via facebook wordt er uberhaubt NIET op je gereageerd. Wat een kutbedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Asociale klantenservice

    Door Marco op 9 juli 2020 Reageer
  • Heb €18,30 gewonnen in de eurojackpot van 19-06-2020 Kreeg dit al op 22-06-2020 uitbetaald maar op een ander rekeningnummer van mijzelf dan waarmee ik betaald heb.Geen probleem nu ik het weet.Heb wel een negatieve mail gestuurd waar ik nu spijt van heb.Daarvoor mijn excuses.De eurojackpot is natuurlijk betrouwbaar en heeft het niet nodig om te sjoemelen.Ik speel dus gewoon verder voor €2,00 en het is een kwestie van tijd voor ik echt veel win.

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jan Hager op 26 juni 2020 Reageer
  • halve gare - Review over EuroJackpot

    Waar is dit nu weer goed voor ligt er een of andere halve zool om te vertellen dat je niks gewonnen hebt, Een fatsoenlijk reclame bureau zou wonderen kunnen verrichten, geld geen gebrek!!!

    Door john op 26 juni 2020 Reageer
  • Uitbetalen - Review over EuroJackpot

    Vrijdag 19-06-2020 een prijsje gewonnen. 3 goed+1 reservegetal.Ruim €18,-Maar vervolgens hoor ik niks meer.Heb ook al eens een kleiner prijsje gewonnen maar oeps er was wat fout gegaan.Prijs kon niet gestort worden.Als je wil meespelen en betalen is er geen enkel probleem Gewoon stoppen met die onzin. De kleine prijzen zijn belachelijk klein en als je al eens wint waar gaat dat geld naartoe?

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Uitbetalen

    Door Jan Hager op 26 juni 2020 Reageer
  • Wanneer valt er nu een keer iets op mijn lot jongens kom op hé. Laat ff dat geld rollen kan het goed gebruiken 😁

    Sterke punten
    Er is geld genoeg in de POT!!!

    Zwakke punten
    Maar nooit richting mij heb ik het idee 😔

    Door Loes op 19 juni 2020 Reageer
  • @toto, verbijstering bij het lezen van jullie statement inzake racistische en belediging bij Veronica Inside . Een programma waarvan jullie sponsor zijn. Wellicht is je uitspreken tegen racisme en afstand doen van racistisch uitspraken voor jullie heel moeilijk. Wij weten nu waar jullie staan.✊🏿✊🏿✊🏿

    Zwakke punten
    Durft zich niet uit te spreken over racisme en discriminatie

    Door Ruth op 18 juni 2020 Reageer
  • Winnaars - Review over Lucky Day

    Het aantal winnaars is een fractie van wat ze zeggen. Een winnaar is volgens mij iemand die méér wint dan zijn inleg. Zij noemen iemand die honderd Euro inlegt en daarvan anderhalve Euro terugkrijgt al een winnaar. Dát noem ik oplichterij!

    Sterke punten
    *

    Zwakke punten
    *

    Door Loser op 11 juni 2020 Reageer
  • onterechte aanmaning - Review over Lotto

    Abonnement liep door zonder dit aan te geven. Medewerker van Lotto gaf aan dat ik dit bedrag terug mocht storten, vervolgens toch een aanmaning van 45 euro ontvangen. Ik koop nooit meer iets bij deze oplichters.

    Zwakke punten
    medewerkers liegen apart aanmaning bureau die niks geeft om wat een medewerker van lotto b.v. zelf heeft gezegd

    Door Adel Grable op 11 mei 2020 Reageer
  • Voor de fun - Review over Lucky Day

    Ik speel zo af en toe mee maar meer voor de fun..grote prijs winnen? denk dat het een kwestie van geluk is..Het is gewoon leuk en goedkoop en houd de spanning erin hahaha. Ik geloof niet dat het oplichters zijn. Iedereen moet zijn of haar brood verdienen en je bent trouwens ZELF verantwoordelijk wat je koopt en doet. Als je vind dat ze niet eerlijk zijn vraag jij jezelf eens af voordat je anderen oordeelt. Misschien ben je helemaal niet klaar om een groot geld bedrag te winnen...je weet het niet:)

    Sterke punten
    Prijs ( goedkoop) Leuke reclames Makkelijk te registreren Goede tijdverdrijf( vooral tijdens deze crisis) hahaha Duidelijke site met info+ uitslagen

    Zwakke punten
    Niet

    Door Indra op 23 april 2020 Reageer
  • Allemaal negatieve ervaring, die ik ook gelijk geef aan jullie, maar het ligt bij jullie, want jullie spelen en geven eigen geld uit om toch te hopen dat je zult winnen en dan achteraf hier komen huilen. Stoppen is toch makkelijk? Nou, je kan nog lang wachten ! Je gaat toch niks winnen. Alle loterijen zijn gemanipuleerd zelfs de krasloten. Wie heeft in 100jaar tijd de 50.000 gewonnen van een kraslot aub, wees niet dom !!!

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Eerlijkheid

    Door Ugur op 21 april 2020 Reageer
  • onbenu - Review over EuroJackpot

    ik speel al enkele jaren mee met euro Jackpot, iedere week vul ik mijn cijfers opnieuw in omdat ik aardigheid aan beleef, 21 Maart 2020, ik kan niet meer inloggen, klantenservice gebeld, er wordt gewerkt aan een update, probeer het nog eens, en uw wachtwoord veranderen, 6 dagen later na heel veel keertjes bellen opnieuw proberen, wachtwoord gewijzigd is na 10 tallen keren gelukt zonder te kunnen inloggen steeds het zelfde verhaal over update nergens een melding over te vinden. mijn conclusie Arja Boele is niet voor zijn/ haar taak berekend en moet per direct worden vervangen door een bekwaam iemand, het gaat immers om veel geld. Nu moet ik weer proberen om mijn geld wat in mijn wallet zien terug te krijgen, ik wil onmiddellijk te stoppen met deze onbenullige onzin, wat op oplichting begint te lijken, dit is GEN STAR waardig

    Zwakke punten
    het hele systeem is zwak en deugd voor geen meter Arja Boele

    Door joop op 27 maart 2020 Reageer
  • Wat ik me begin af te vragen is of de kansen die ze vermelden wel kloppen! Dat is toch na te rekenen!

    Door pieter op 23 maart 2020 Reageer
  • je geeft je bankrekeningnummer op voor een eenmalige gratis actie en vervolgens blijven ze incasseren en doen alsof het een doorlopende machtiging en lidmaatschap is die ze ook telefonisch niet wensen te beeindigen

    Sterke punten
    houden je aan de telefoon

    Zwakke punten
    weigeren je uit te schrijven

    Door a.jellema op 3 maart 2020 Reageer
  • griezels zijn het - Review over Lotto

    speel al 38 jaar vaste nummers lotto ,nooit meer als 5 euro terug gekregen (reactie lotto GEFELICITEERD MET JE PRIJS) hahahahaha ,maar ze hebben een nieuwe regel als je online speel en je wint een gratis spel tegoed dan maken hun uit met welke nummers je speel, dus eens een keertje je vaste nummers gratis spelen(hooguit 2 keer per jaar) vergeet het maar ze willen dat je dan je vaste nummers weer moet betalen, stelletje zieke oplichters griezels tillers is dit om het topsalaris van de directeur te spekken. ik WIN dan volgens hun hahahahaha maar hun maken uit met wat voor nummers ik speel,dat zijn uiteraard nummers die niet vallen ,manupilatie. voor het goeie doel hahahahahaha,getriefel is het.tyfus leiers neem eens een voorbeeld aan belgie. xxxxxxxxxxxxxxxxxx

    Sterke punten
    de boel naaien

    Zwakke punten
    ze zijn te zielig om te schijten.

    Door jo kusters op 24 februari 2020 Reageer
  • dit kan niet - Review over Lucky Day

    3/4/5 soms 6 op 1 volgende nummers die vallen /onmogelijk/ notaris ? hahahahaha we worden genaaid.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    laf

    Door jo kusters op 20 februari 2020 Reageer
  • 我买20几年都没有中过

    Sterke punten
    没有

    Zwakke punten
    没有

    Door miwu op 15 februari 2020 Reageer
  • zakkenvullers - Review over Lucky Day

    van mn 32 laatste inzetten a 1,50 heb ik 1 maal 1,50 terug gekregen, ze durven niet transparant te zijn DIEVEN zijn het.

    Sterke punten
    de boel tillen

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Door jo kusters op 12 februari 2020 Reageer
  • 6000 uitgespaard - Review over Lucky Day

    Ik kijk nu al bijna een jaar elke avond wat ik gewonnen ZOU hebben als ik met vijf bepaalde rijtjes HAD mee meegespeeld. Minder dan 2% van mijn inleg dus. Mooi zesduizend Euro uitgespaard!

    Sterke punten
    Niet meespelen spaart geld uit, geeft toch een beetje spanning!

    Door pieter op 8 februari 2020 Reageer
  • Oplichting - Review over Lucky Day

    Lucky Day behoren bij de grootste oplichters van Nederland. Door in de ballen het nummer van herkenning in te bouwen kunnen ze zelf bepalen welke nummers mogen vallen. Ze zijn niet transparant, er is geen live trekking, en dat er een notaris bij zit, zegt mij niets, daar zijn ook genoeg oplichters bij. Niets is vandaag meer te vertrouwen, Belastingen, UWV, Overheid, en zeker ook die van de Nederlandse Loterij niet.

    Door joker op 30 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Trekking - Review over Lucky Day

    Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.\\r\\nHeb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......\\r\\nIk probeer het nog maar een keer.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
  • Trekking - Review over Lucky Day

    Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond. Heb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????...... Ik probeer het nog maar een keer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
  • Speel nu 25 jaar mee. Het spel is tussendoor een keer gestopt maar na vele klachten weer in het leven geroepen. Heb in die 25 jaar nog nooit grote prijzen gewonnen, hooguit een paar tientjes. Vraag me vaak af of hier geen sprake is van corruptie, mede omdat je de trekking nooit live ziet. Zou fijn zijn als het allemaal wat transparanter werd, en de trekking gewoon live te zien is. Je ziet zogenaamd wel eens een melding van iemand die een grote of wat grotere prijs wint, maar ook dit kan in scene gezet worden. Ik spreek ze nooit de (winnaars).

    Sterke punten
    Dagelijkse trekking

    Zwakke punten
    Geen live trekking. Niet transparant genoeg.

    Door Daftruckman op 21 december 2019 Reageer (1 reactie)
  • Late uitslag - Review over Lucky Day

    Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer (1 reactie)
  • Late uitslag - Review over Lucky Day

    Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer
  • proef op de som genomen, 10 formulieren ingevuld een week gespeeld (dus geactifeerd) totaal terug van mijn inzet 7.50 euro, week niet geactifeerd 52,50 eventueel terug van inzet, dit kan geen toeval zijn ,,,,MAAR nep.

    Sterke punten
    volksverlakkerei

    Zwakke punten
    over lijken gaan

    Door jo kusters op 12 november 2019 Reageer

LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen