Click Now!

15 Reviews

Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich ... Lees verder »

9 Reviews

EuroJackpot is een Europees gecordineerd kansspel waarbij je voor 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel 90 miljoen! Er is elke ... Lees verder »

6 Reviews

KICKOFF HOLLAND Win gegarandeerd een van deze prijzen! Kick Off Holland Loterij vergelijken - Beter ... Lees verder »

6 Reviews

Bij Toto heb je de mogelijkheid je voetbalkennis in te zetten. Het is heel simpel: of je voorspelt de eindstand van een wedstrijd, of je voorspelt welk team wint. Om te kijken hoeveel je kunt winnen, kun je de inleg vermenigvuldigen met de ... Lees verder »

3 Reviews

Wij willen goede doelen steunen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij. Het toewijzingsbeleid van de BankGiro Loterij ... Lees verder »

3 Reviews

Kies hier je Krasloten! Kies hiernaast de Krasloten die bij jou passen, plaats ze in uw winkelmandje en reken snel en eenvoudig af met ... Lees verder »

2 Reviews

Op zondag 1 september 1974 vond de eerste Lotto-trekking plaats. 'Alle ballen verzamelen' werd al vrij snel een begrip in de Nederlandse samenleving. Bij de eerste trekkingen van de loterij konden deelnemers naast geldprijzen ook een auto, een huis ... Lees verder »

2 Reviews

Maak 16 trekkingen per jaar kans op een prijs. De Staatsloterij heeft op iedere 10e van de maand een trekking. Naast deze 12 maandelijkse trekkingen zijn er ook nog 4 feestelijke, speciale trekkingen per ... Lees verder »

0 Reviews

Cijferspel is een extra spel van de Lotto en is de opvolger van de Euro Loterij. Steeds meer mensen spelen lotto. Je moet zes getallen kiezen en een jackpotkleur, dan maak je voor twee euro al kans op de jackpot. Deze is maar liefst minimaal 7,5 ... Lees verder »

0 Reviews

Zonnebloem - De Zonnebloem Steun de Zonnebloem en maak ons huisbezoek, dagjes uit en vakanties ... Lees verder »

0 Reviews

Euromillions Nederland Euromillions Nederland is voor het grootste deel gewijd aan de pan-Europese EuroMillions Loterij, een van de populairste loterijspelen ter ... Lees verder »

0 Reviews

Italie Loterij - Speel de italiaanse lotto online Speel de italiaanse lotto ... Lees verder »

0 Reviews

Het Miljoenenspel is de wekelijkse loterij van de Nederlandse Staatsloterij. Voor maar 5,- koop je een lot en kun je zelf het geluksgetal kiezen, het middelste cijfer van het lotnummer. Met dit lot maak je kans op de Jackpot van 1 miljoen, de ... Lees verder »

0 Reviews

Een groene en rechtvaardige wereld. Wij geloven dat dat haalbaar is. Daarom steunen wij organisaties die zich inzetten om onze wereld mooier te maken, voor mens en dier. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook meer dan kans maken op een ... Lees verder »

0 Reviews

Homepage | Raffld. The Experience Lottery De eerste loterij in Nederland na bijna 30 jaar! Raffld is de nieuwste en gaafste loterij van Nederland. Maak elke week kans op unieke trips naar het buitenland! Probeer het NU - koop je ... Lees verder »

0 Reviews

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn en werkt zo aan een gezonde en sportieve samenleving. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij vriend worden van ... Lees verder »

''

LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen