Kies hier je Krasloten! Kies hiernaast de Krasloten die bij jou passen, plaats ze in uw winkelmandje en reken snel en eenvoudig af met iDeal!

Krasloten Reviews

  Symbool zwart cash

  Heb ik het symbool zwart cash denk ik lekker Maar niets is minder waar Alleen maar 1 euro. Onder de rest en 1 keer 5 euro dus totaal 20 euro Is toch niet te geloven

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Symbool zwart cash hebben maar 20 euro in totaal echt niet tof

  Net niet of bjjna

  Als je krasloten koopt en je bent aan het krassen dan zijn er altijd wel 2 getallen die ervoor en er na die de prijs zijn maar jouw prijsgetal zit er tussen in. Dit geeft altijd het gevoel van net niet gewonnen. Dit maak ik bij alle duurdere krasloten mee. Mijn conclusie is dan ook dat de loten bewust op deze manier gemaakt worden. Ik zelf heb dit bij de 24 karaat en 50 cash loten. De mensen worden feitelijk misleid.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Misleiding

  Oplichting

  Kraslot gekocht december adventkalender. Zogenaamd gratis lot gewonnen. Echter toen ik het in ging levering bij avia tankstation reuver kreeg ik te horen dat het al ingeleverd zou zijn. Wat absoluut niet het geval is. Bij inlevering lot met prijs word altijd het lot ingenomen en daarbij scheuren hun het dan af dus hoe kan het dat ik het lot onbeschadigd inleverde. Pure oplichting. Voor mij nooit geen lot meer.

  krasloten

  Meer controle bij de instantie

  Zwakke punten
  Nader onderzoek in het gehele land .. geen grote prijzen puur oplichting schande

Bezoek Krasloten

Schrijf je eigen review