Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich snel verspreid naar andere landen en op deze manier kwam Keno ook in Nederland terecht. Sinds de introductie van het kansspel Lucky Day in 2009 heeft De Lotto menig speler verrast met prachtige geldprijzen. Daarnaast hebben er verschillende ludieke acties plaatsgevonden. Lees hier meer over Lucky Day en de fantastische acties van dit kansspel, die ook nog eens vele winnaars blij hebben gemaakt!

Lucky Day Reviews

 • spelde tijdje geleden met 10 getallen had er 9 goed kreeg 4000 euro gestort Als je er 10 goed heb krijg je 3 ton ?????kassa. speel veel met 9 getallen als je er 6 goed heb van de 9 krijg je 12 euro. Soms heb ik wel mijn bedenkingen als er 7 getallen achter elkaar getrokken worden,ik bedoel dus 12 -13-14-15-16-17-18 dit kan niet !!!!!!Dat vult ook niemand in 7 op 1 volgende getallen.

  Door tom brusse op 7 augustus 2020 Reageer
 • Ik ben nieuw bij Lucky Day en speel nu 2 weken mee voor € 1,50 per dag. De eerste 4 dagen had ik elke dag prijs, € 3,00 of € 1,50, alle volgende dagen geen prijs. De beginner vooral aanmoedigen, lijkt de strategie hier. Mijn vermoeden wordt bevestigd dat dit doorgestoken kaart is, en dat men algoritmes gebruikt om te voorkomen dat iemand 10 getallen goed heeft in een trekking. De enige die hier winst maakt is de organisator Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) alias De Lotto. Ik lees op hun site dat de opbrengst wordt gebruikt om het NOC*NSF te steunen, o.a. de sporters van de Olympische spelen, maar ook nog eens 18 andere goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties). Ik ga de stichting voorstellen dat ik graag de boekhouding wil inzien, ben benieuwd wat er aan de beruchte strijkstok blijft hangen.

  Door DoetErNietToe op 20 juli 2020 Reageer (3 reacties)
 • Het aantal winnaars is een fractie van wat ze zeggen. Een winnaar is volgens mij iemand die méér wint dan zijn inleg. Zij noemen iemand die honderd Euro inlegt en daarvan anderhalve Euro terugkrijgt al een winnaar. Dát noem ik oplichterij!

  Sterke punten
  *

  Zwakke punten
  *

  Door Loser op 11 juni 2020 Reageer
 • Ik speel zo af en toe mee maar meer voor de fun..grote prijs winnen? denk dat het een kwestie van geluk is..Het is gewoon leuk en goedkoop en houd de spanning erin hahaha. Ik geloof niet dat het oplichters zijn. Iedereen moet zijn of haar brood verdienen en je bent trouwens ZELF verantwoordelijk wat je koopt en doet. Als je vind dat ze niet eerlijk zijn vraag jij jezelf eens af voordat je anderen oordeelt. Misschien ben je helemaal niet klaar om een groot geld bedrag te winnen...je weet het niet:)

  Sterke punten
  Prijs ( goedkoop) Leuke reclames Makkelijk te registreren Goede tijdverdrijf( vooral tijdens deze crisis) hahaha Duidelijke site met info+ uitslagen

  Zwakke punten
  Niet

  Door Indra op 23 april 2020 Reageer
 • Allemaal negatieve ervaring, die ik ook gelijk geef aan jullie, maar het ligt bij jullie, want jullie spelen en geven eigen geld uit om toch te hopen dat je zult winnen en dan achteraf hier komen huilen. Stoppen is toch makkelijk? Nou, je kan nog lang wachten ! Je gaat toch niks winnen. Alle loterijen zijn gemanipuleerd zelfs de krasloten. Wie heeft in 100jaar tijd de 50.000 gewonnen van een kraslot aub, wees niet dom !!!

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Door Ugur op 21 april 2020 Reageer
 • Wat ik me begin af te vragen is of de kansen die ze vermelden wel kloppen! Dat is toch na te rekenen!

  Door pieter op 23 maart 2020 Reageer
 • 3/4/5 soms 6 op 1 volgende nummers die vallen /onmogelijk/ notaris ? hahahahaha we worden genaaid.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  laf

  Door jo kusters op 20 februari 2020 Reageer
 • 我买20几年都没有中过

  Sterke punten
  没有

  Zwakke punten
  没有

  Door miwu op 15 februari 2020 Reageer
 • van mn 32 laatste inzetten a 1,50 heb ik 1 maal 1,50 terug gekregen, ze durven niet transparant te zijn DIEVEN zijn het.

  Sterke punten
  de boel tillen

  Zwakke punten
  eerlijk zijn

  Door jo kusters op 12 februari 2020 Reageer
 • Ik kijk nu al bijna een jaar elke avond wat ik gewonnen ZOU hebben als ik met vijf bepaalde rijtjes HAD mee meegespeeld. Minder dan 2% van mijn inleg dus. Mooi zesduizend Euro uitgespaard!

  Sterke punten
  Niet meespelen spaart geld uit, geeft toch een beetje spanning!

  Door pieter op 8 februari 2020 Reageer
 • Lucky Day behoren bij de grootste oplichters van Nederland. Door in de ballen het nummer van herkenning in te bouwen kunnen ze zelf bepalen welke nummers mogen vallen. Ze zijn niet transparant, er is geen live trekking, en dat er een notaris bij zit, zegt mij niets, daar zijn ook genoeg oplichters bij. Niets is vandaag meer te vertrouwen, Belastingen, UWV, Overheid, en zeker ook die van de Nederlandse Loterij niet.

  Door joker op 30 januari 2020 Reageer (1 reactie)
 • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.\\r\\nHeb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......\\r\\nIk probeer het nog maar een keer.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie live trekking op tv

  Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
 • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond. Heb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????...... Ik probeer het nog maar een keer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie live trekking op tv

  Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
 • Speel nu 25 jaar mee. Het spel is tussendoor een keer gestopt maar na vele klachten weer in het leven geroepen. Heb in die 25 jaar nog nooit grote prijzen gewonnen, hooguit een paar tientjes. Vraag me vaak af of hier geen sprake is van corruptie, mede omdat je de trekking nooit live ziet. Zou fijn zijn als het allemaal wat transparanter werd, en de trekking gewoon live te zien is. Je ziet zogenaamd wel eens een melding van iemand die een grote of wat grotere prijs wint, maar ook dit kan in scene gezet worden. Ik spreek ze nooit de (winnaars).

  Sterke punten
  Dagelijkse trekking

  Zwakke punten
  Geen live trekking. Niet transparant genoeg.

  Door Daftruckman op 21 december 2019 Reageer (1 reactie)
 • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

  Door Roberto op 27 november 2019 Reageer (1 reactie)
 • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

  Door Roberto op 27 november 2019 Reageer
 • proef op de som genomen, 10 formulieren ingevuld een week gespeeld (dus geactifeerd) totaal terug van mijn inzet 7.50 euro, week niet geactifeerd 52,50 eventueel terug van inzet, dit kan geen toeval zijn ,,,,MAAR nep.

  Sterke punten
  volksverlakkerei

  Zwakke punten
  over lijken gaan

  Door jo kusters op 12 november 2019 Reageer
 • Ik speel nu 1 week elke dag mee het valt mij op dat er steeds hetzelfde aantal cijfers goed is ( 3) is dit toeval ? Normaal zou je zeggen een keer 1 of 2 of wie weet 6. Maar het zijn er steeds 30

  Zwakke punten
  Twijfel over de eerlijkheid van deze loterij

  Door Hakkert op 30 oktober 2019 Reageer
 • Het is voor de organisatie van Lucky Day een kleine moeite om uit te zoeken welke getallen er het meest gespeeld zijn. Ook technisch kunnen ze bepalen welke getallen getrokken worden. Dus: opgelicht !

  Sterke punten
  De manier waarop ze deze oplichting weten te verbloemen. Maar het is een staatsbedrijf, dus...

  Zwakke punten
  Zie boven. Alles.

  Door Ton op 30 oktober 2019 Reageer
 • Als ik 5 getallen speel voor 1,50 met bonus. En ze staan er dan win ik 300 euro plus de bonus van 10x. Dat is dus 300 euro 10x apart uit betaald. Betaal ik geen belasting over, nee zeggen ze . Het is 300 x10 is 3000 euro. En dan betaal je wel belasting.

  Door Vertelikniet op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
 • Lucky Day (en alle overige loterijen vast ook) is oplichterij van de bovenste plank. Er vallen nooit hoge prijzen, spelers worden aan het lijntje gehouden met lachwekkende prijzen van een paar euro en de trekking wordt 100 % zeker gemanipuleerd. Wiskundig gezien is het niet mogelijk dat er nooit iemand 10 getallen goed heeft. Dit is een computergestuurde trekking. Mensen worden financieel opgelicht en de Nederlandse Loterij is een club criminelen!! Berichten naar hun servicedesk worden NOOIT beantwoord, omdat ze weten dat ze de boel oplichten.

  Sterke punten
  Er is geen enkel sterk punt. 0,0

  Zwakke punten
  Alles, maar dan ook alles aan deze loterij is zwak. Dit is mensen bewust financieel ten gronde richten. OPLICHTERS!!

  Door Jimmy op 26 augustus 2019 Reageer (2 reacties)
 • Ik weet dat als je nergens aan mee doet ook niets kunt winnen!, maar ik heb zeer sterk het gevoel dat er zeer veel wordt gemannipuleerd in alle nederlandse lotterijen, misschien een uitzondering is krasloten? Waarom worden deze loterijen niet live uitgezonden met een live trekking? Ik denk dat al deze loterijen bestuurd wordt door onze geweldige machtige belastingdienst die hier alle touwtjes in handen heeft en bepaald wanneer en hoeveel er uitgekeerd wordt!

  Sterke punten
  Belasting weet dit goed af te schermen voor de bevolking!

  Zwakke punten
  Door te weinig uit te keren loopt dit wel een keer op een groot schandaal uit in het nieuws vroeg of laat!

  Door Werkezel op 11 juli 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Winnen -

  Ik heb €13 ingelegd ik hoop dat ik win, ik kan dan eindelijk is dat leuke vloerkleedje kopuuuuh! Hahahahah

  Sterke punten
  Ik wil het geld cash ontvangen het liefst in briefjes van €20,- en gauw!

  Zwakke punten
  Mensen janken met hun lullige 1.50 inzet....huilie huilie

  Door Marcel op 29 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Je kunt ook met minder nummers meedien, zei de vrouw aan het loket. Ik vul mijn lievelingsgetal in, en doe voor meerdere dagen mee. Dus ik speel met 1 getal. Joepie getal valt na een paar dagen. Vreugde is kort, als ik.zie dat ik de prijs is: 2 x inleg. Conclusie: ik voel me dief van mijn eigen beus. Zie in prijzenschema dat je wel veel nummers goed moet hebben, wil je ieta van redelijke prijs hebben. Kleine winkans.

  Sterke punten
  Leuk om gokje te wagen, voor kleine prijs. Om een keer te ervaren, wn van te leren

  Zwakke punten
  Is iedere dag, pas op dat je er niet aan blijft hangen. Heel veel van de inleg blijft achter.

  Door Winnie op 24 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik vind het wel een eerlijk spel. Maar wat ik minder vindt,dat is dat het spel duurder wordt. En de win kans minder wordt. En dat je 33% kans spel belasting betaald. De belasting gaat ook niet 33% verlies kans uitkeren. En volgens mij was eerst de prijs belasting vrij als je een bedrag won van €451.- en dat is nu geloof ik €449.- Dus als je nu 9 getallen speel met bonus 3 keer win je met inzet €1.50 met bonus dus €3.- €450.- houd je maar €300.- over door die misselijke €1.- meer. En de Lotto is veels te duur met €2.- per lot. Dus einde van de maand vol Lotto formulier is dus 10 rijtjes €20.- euro met een soort bonus spel voor de €50.000.- euro. Moet je zwak in de schoenen staan dat de man van de Lotto zegt. Wilt u mee spelen met extra trekking. Zeg die persoon doet u maar. Dus met bonus spel is dat samen €42.- En je wint vrolijk twee gratie,s winstkansen om die verzilveren dat je zwak weer automatische paar rijtjes Lotto erbij neemt. Lijkt mij het verstandige om een paar kraslotjes te nemen. Win je dan,dan krijg je het geld belasting vrij en hoeft je geen 3 of 14 dagen te wachten op je prijzen geld(14 dagen is voor automatisch mee spelen via de bank) Komt er op neer waar jij op wacht op de hoofdprijs wie je toch niet wint. Tel dan is op wat je verloren heb,en als je wint is het gewoon geleend geld. Wat je al die tijd heb in gezet. Dus het is een naald in de hooi berg die kans om te winnen. En Tjek altijd de loten bij verkoop punt dan die verkopers slapen of hebben geen verstand van de inlever machines, Wordt vaak de duppe van niet opletten heid door verkoper. Heb zelf gehad dat verkoper het Lotto lot door de terminator(zo wordt het inlevert apparaat genoemd)ik zeg graag met vijver spel,dus de verkoper moet ja actieveren voor cijfers spel,dus ik kijk op mijn deelnemer bewijs,staat bij cijfers mee. Ik gaf door ik wil dat u het lot annuleert en het lot opnieuw activeerd met cijferspel. De verkoper gaf door sorry heb het verscheurd. Dus s,avond kijk ik de laatste 5 goed van cijferspel was toen die tijd €8000.- gulden winst. Dus ik heb het niet verpest maar het systeem van de Lotto en verkoper. Want je kan je cijferspel niet zelf bepalen.😛😛😛

  Sterke punten
  Slecht comminicicatie

  Zwakke punten
  Wat er ook gebeurt je krijg nooit gelijk terwijl je wel gelijk heb Door de Nederlandse lotto

  Door Henk op 31 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.Bezoek Lucky Day

Schrijf je eigen reviewLoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen