Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich snel verspreid naar andere landen en op deze manier kwam Keno ook in Nederland terecht. Sinds de introductie van het kansspel Lucky Day in 2009 heeft De Lotto menig speler verrast met prachtige geldprijzen. Daarnaast hebben er verschillende ludieke acties plaatsgevonden. Lees hier meer over Lucky Day en de fantastische acties van dit kansspel, die ook nog eens vele winnaars blij hebben gemaakt!

Lucky Day Reviews

  • Als ik 5 getallen speel voor 1,50 met bonus. En ze staan er dan win ik 300 euro plus de bonus van 10x. Dat is dus 300 euro 10x apart uit betaald. Betaal ik geen belasting over, nee zeggen ze . Het is 300 x10 is 3000 euro. En dan betaal je wel belasting.

    Door Vertelikniet op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Lucky Day (en alle overige loterijen vast ook) is oplichterij van de bovenste plank. Er vallen nooit hoge prijzen, spelers worden aan het lijntje gehouden met lachwekkende prijzen van een paar euro en de trekking wordt 100 % zeker gemanipuleerd. Wiskundig gezien is het niet mogelijk dat er nooit iemand 10 getallen goed heeft. Dit is een computergestuurde trekking. Mensen worden financieel opgelicht en de Nederlandse Loterij is een club criminelen!!
    Berichten naar hun servicedesk worden NOOIT beantwoord, omdat ze weten dat ze de boel oplichten.

    Sterke punten
    Er is geen enkel sterk punt. 0,0

    Zwakke punten
    Alles, maar dan ook alles aan deze loterij is zwak. Dit is mensen bewust financieel ten gronde richten. OPLICHTERS!!

    Door Jimmy op 26 augustus 2019 Reageer
  • Ik weet dat als je nergens aan mee doet ook niets kunt winnen!, maar ik heb zeer sterk het gevoel dat er zeer veel wordt gemannipuleerd in alle nederlandse lotterijen, misschien een uitzondering is krasloten?
    Waarom worden deze loterijen niet live uitgezonden met een live trekking?
    Ik denk dat al deze loterijen bestuurd wordt door onze geweldige machtige belastingdienst die hier alle touwtjes in handen heeft en bepaald wanneer en hoeveel er uitgekeerd wordt!

    Sterke punten
    Belasting weet dit goed af te schermen voor de bevolking!

    Zwakke punten
    Door te weinig uit te keren loopt dit wel een keer op een groot schandaal uit in het nieuws vroeg of laat!

    Door Werkezel op 11 juli 2019 Reageer
  • Ik heb €13 ingelegd ik hoop dat ik win, ik kan dan eindelijk is dat leuke vloerkleedje kopuuuuh! Hahahahah

    Sterke punten
    Ik wil het geld cash ontvangen het liefst in briefjes van 20,- en gauw!

    Zwakke punten
    Mensen janken met hun lullige 1.50 inzet....huilie huilie

    Door Marcel op 29 juni 2019 Reageer
  • Je kunt ook met minder nummers meedien, zei de vrouw aan het loket. Ik vul mijn lievelingsgetal in, en doe voor meerdere dagen mee.
    Dus ik speel met 1 getal.
    Joepie getal valt na een paar dagen.
    Vreugde is kort, als ik.zie dat ik de prijs is: 2 x inleg.
    Conclusie: ik voel me dief van mijn eigen beus.
    Zie in prijzenschema dat je wel veel nummers goed moet hebben, wil je ieta van redelijke prijs hebben.
    Kleine winkans.

    Sterke punten
    Leuk om gokje te wagen, voor kleine prijs. Om een keer te ervaren, wn van te leren

    Zwakke punten
    Is iedere dag, pas op dat je er niet aan blijft hangen.
    Heel veel van de inleg blijft achter.

    Door Winnie op 24 juni 2019 Reageer
  • Ik vind het wel een eerlijk spel.
    Maar wat ik minder vindt,dat is dat het spel duurder wordt.
    En de win kans minder wordt.
    En dat je 33% kans spel belasting betaald.
    De belasting gaat ook niet 33% verlies kans uitkeren.
    En volgens mij was eerst de prijs belasting vrij als je een bedrag won van €451.- en dat is nu geloof ik €449.-
    Dus als je nu 9 getallen speel met bonus 3 keer win je met inzet €1.50 met bonus dus €3.- €450.- houd je maar €300.- over door die misselijke €1.- meer.
    En de Lotto is veels te duur met €2.- per lot.
    Dus einde van de maand vol Lotto formulier is dus 10 rijtjes €20.- euro met een soort bonus spel voor de €50.000.- euro.
    Moet je zwak in de schoenen staan dat de man van de Lotto zegt.
    Wilt u mee spelen met extra trekking.
    Zeg die persoon doet u maar.
    Dus met bonus spel is dat samen €42.-
    En je wint vrolijk twee gratie,s winstkansen om die verzilveren dat je zwak weer automatische paar rijtjes Lotto erbij neemt.
    Lijkt mij het verstandige om een paar kraslotjes te nemen.
    Win je dan,dan krijg je het geld belasting vrij en hoeft je geen 3 of 14 dagen te wachten op je prijzen geld(14 dagen is voor automatisch mee spelen via de bank)
    Komt er op neer waar jij op wacht op de hoofdprijs wie je toch niet wint.
    Tel dan is op wat je verloren heb,en als je wint is het gewoon geleend geld.
    Wat je al die tijd heb in gezet.
    Dus het is een naald in de hooi berg die kans om te winnen.
    En Tjek altijd de loten bij verkoop punt dan die verkopers slapen of hebben geen verstand van de inlever machines,
    Wordt vaak de duppe van niet opletten heid door verkoper.
    Heb zelf gehad dat verkoper het Lotto lot door de terminator(zo wordt het inlevert apparaat genoemd)ik zeg graag met vijver spel,dus de verkoper moet ja actieveren voor cijfers spel,dus ik kijk op mijn deelnemer bewijs,staat bij cijfers mee.
    Ik gaf door ik wil dat u het lot annuleert en het lot opnieuw activeerd met cijferspel.
    De verkoper gaf door sorry heb het verscheurd.
    Dus s,avond kijk ik de laatste 5 goed van cijferspel was toen die tijd €8000.- gulden winst.
    Dus ik heb het niet verpest maar het systeem van de Lotto en verkoper.
    Want je kan je cijferspel niet zelf bepalen.😛😛😛

    Sterke punten
    Slecht comminicicatie

    Zwakke punten
    Wat er ook gebeurt je krijg nooit gelijk terwijl je wel gelijk heb
    Door de Nederlandse lotto

    Door Henk op 31 maart 2019 Reageer
  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw ! Jullie zijn een stelletje vuile oplichters.Mensen moeten maar eens aangifte doen tegen jullie praktijken.

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer
  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw !

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer
  • Ik speelde minimaal 3 x per week mee.Het viel mij op dat het bonusspel nr bijna altijd op 1 valt!
    Ik heb in totaal een paar keer 9 euro gewonnen meer zit er niet in.

    Spaar die 3 euro incl bonusspel die je elke keer uitgeeft maar eens paar weken op,dan heb je meer winst dan met dit spel mee doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Wendy op 15 maart 2019 Reageer
  • Mensen die nooit iets gewonnen hebben vinden het oplichters.
    Maar als je zoals ik €25,000 wint al is het al 9 jaar geleden .
    Dan praat je wel anders .
    Heb zelf jaren staatsloterij gespeeld en nooit meer als ,€25 gewonnen .
    En ik zeg maar zo niet geschoten is altijd mis

    Door Maartje op 3 maart 2019 Reageer
  • Dit is een nog grotere oplichterij dan de Staatsloterij, men schetst een veel te mooi beeld van te winnen prijzen. Je wordt gelokt met een mogelijkheid van een prijs van 450.000 euro bij een inleg van 1 euro en 50 eurocent. Die prijs is echter nog nooit gevallen. Pure nep.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Andr op 23 februari 2019 Reageer (1 reactie)
  • Statistisch gezien is het niet mogelijk dat de hoofdprijs nooit valt. Zoals alle andere loterijen houdt ook Lucky Day haar spelers tevreden met prijzen van een paar tientjes of minder. Bij Lucky Day valt er zelden tot nooit een hoge prijs. De getallen worden computergestuurd getrokken, zodat de computer precies kan bepalen dat er zo min mogelijk mensen winnen en zo min mogelijk hoge prijzen (zie dus nooit vallen) uitgaan.

    Sterke punten
    Totaal geen enkele.

    Zwakke punten
    - Computergestuurde trekking
    - klantenservice geeft nooit antwoordt
    - Website werkt maar halve tijd
    - Er vallen nooit hoge prijzen

    Door Jimmy op 3 januari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb het idee dat bij de trekking regelmatig bepaalde nummers achterwege worden gehouden, dus raad ik iedereen aan niet meer met deze oplichters loterij mee te spelen.

    Sterke punten
    Zijn er niet.

    Zwakke punten
    Geen eerlijk spel.

    Door A.kowalczyk op 5 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wanneer ik speel met getallen dan vallen ze niet en als ik stop met het spelen van deze getallen dan vallen ze opeens.
    Jullie zijn een stelletje vuile oplichters.
    Mensen moeten maar eens aangifte doen tegen jullie praktijken.

    Sterke punten
    Sterke punten is dat ze mensen oplichten

    Zwakke punten
    Dat ze mensen oplichten.

    Door Mike op 6 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Lucky Day

Schrijf je eigen review over Lucky Day



LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen