Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich snel verspreid naar andere landen en op deze manier kwam Keno ook in Nederland terecht. Sinds de introductie van het kansspel Lucky Day in 2009 heeft De Lotto menig speler verrast met prachtige geldprijzen. Daarnaast hebben er verschillende ludieke acties plaatsgevonden. Lees hier meer over Lucky Day en de fantastische acties van dit kansspel, die ook nog eens vele winnaars blij hebben gemaakt!

Lucky Day Reviews

  • Ik speel zo af en toe mee maar meer voor de fun..grote prijs winnen? denk dat het een kwestie van geluk is..Het is gewoon leuk en goedkoop en houd de spanning erin hahaha. Ik geloof niet dat het oplichters zijn. Iedereen moet zijn of haar brood verdienen en je bent trouwens ZELF verantwoordelijk wat je koopt en doet. Als je vind dat ze niet eerlijk zijn vraag jij jezelf eens af voordat je anderen oordeelt. Misschien ben je helemaal niet klaar om een groot geld bedrag te winnen...je weet het niet

    Sterke punten
    Prijs ( goedkoop)
    Leuke reclames
    Makkelijk te registreren
    Goede tijdverdrijf( vooral tijdens deze crisis) hahaha
    Duidelijke site met info+ uitslagen

    Zwakke punten
    Niet

    Door Indra op 23 april 2020 Reageer
  • Allemaal negatieve ervaring, die ik ook gelijk geef aan jullie, maar het ligt bij jullie, want jullie spelen en geven eigen geld uit om toch te hopen dat je zult winnen en dan achteraf hier komen huilen. Stoppen is toch makkelijk? Nou, je kan nog lang wachten ! Je gaat toch niks winnen. Alle loterijen zijn gemanipuleerd zelfs de krasloten. Wie heeft in 100jaar tijd de 50.000 gewonnen van een kraslot aub, wees niet dom !!!

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Eerlijkheid

    Door Ugur op 21 april 2020 Reageer
  • Wat ik me begin af te vragen is of de kansen die ze vermelden wel kloppen!
    Dat is toch na te rekenen!

    Door pieter op 23 maart 2020 Reageer
  • 3/4/5 soms 6 op 1 volgende nummers die vallen /onmogelijk/ notaris ?
    hahahahaha we worden genaaid.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    laf

    Door jo kusters op 20 februari 2020 Reageer
  • 我买20几年都没有中过

    Sterke punten
    没有

    Zwakke punten
    没有

    Door miwu op 15 februari 2020 Reageer
  • van mn 32 laatste inzetten a 1,50 heb ik 1 maal 1,50 terug gekregen, ze durven niet transparant te zijn
    DIEVEN zijn het.

    Sterke punten
    de boel tillen

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Door jo kusters op 12 februari 2020 Reageer
  • Ik kijk nu al bijna een jaar elke avond wat ik gewonnen ZOU hebben als ik met vijf bepaalde rijtjes HAD mee meegespeeld. Minder dan 2% van mijn inleg dus. Mooi zesduizend Euro uitgespaard!

    Sterke punten
    Niet meespelen spaart geld uit, geeft toch een beetje spanning!

    Door pieter op 8 februari 2020 Reageer
  • Lucky Day behoren bij de grootste oplichters van Nederland. Door in de ballen het nummer van herkenning
    in te bouwen kunnen ze zelf bepalen welke nummers mogen vallen. Ze zijn niet transparant, er is geen live trekking,
    en dat er een notaris bij zit, zegt mij niets, daar zijn ook genoeg oplichters bij. Niets is vandaag meer te vertrouwen, Belastingen, UWV, Overheid, en zeker ook die van de Nederlandse Loterij niet.

    Door joker op 30 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.\\r\\nHeb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......\\r\\nIk probeer het nog maar een keer.\\r\\n\\r\\n\\r\\n

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
  • Op de website onder trekkingsprocedures wordt aangegeven dat elke trekking door publiek kan worden bijgewoond.
    Heb contact opgenomen, bleek dat alle plaatsen voor de aankomende 4 weken reeds zijn bezet ????......
    Ik probeer het nog maar een keer.


    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie live trekking op tv

    Door Caberawit op 26 januari 2020 Reageer
  • Speel nu 25 jaar mee. Het spel is tussendoor een keer gestopt maar na vele klachten weer in het leven geroepen.
    Heb in die 25 jaar nog nooit grote prijzen gewonnen, hooguit een paar tientjes.
    Vraag me vaak af of hier geen sprake is van corruptie, mede omdat je de trekking nooit live ziet.
    Zou fijn zijn als het allemaal wat transparanter werd, en de trekking gewoon live te zien is.
    Je ziet zogenaamd wel eens een melding van iemand die een grote of wat grotere prijs wint, maar ook dit kan in scene gezet worden. Ik spreek ze nooit de (winnaars).

    Sterke punten
    Dagelijkse trekking

    Zwakke punten
    Geen live trekking.
    Niet transparant genoeg.

    Door Daftruckman op 21 december 2019 Reageer (1 reactie)
  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer (1 reactie)
  • Vind het vreemd dat om 20.30 uur nog geen uitslag bekend is. Alsof ze snel andere trekkingsnrs. zoeken.

    Door Roberto op 27 november 2019 Reageer
  • proef op de som genomen, 10 formulieren ingevuld een week gespeeld (dus geactifeerd) totaal terug van mijn inzet 7.50 euro, week niet geactifeerd 52,50 eventueel terug van inzet, dit kan geen toeval zijn ,,,,MAAR nep.

    Sterke punten
    volksverlakkerei

    Zwakke punten
    over lijken gaan

    Door jo kusters op 12 november 2019 Reageer
  • Ik speel nu 1 week elke dag mee het valt mij op dat er steeds hetzelfde aantal cijfers goed is ( 3) is dit toeval ? Normaal zou je zeggen een keer 1 of 2 of wie weet 6. Maar het zijn er steeds 30

    Zwakke punten
    Twijfel over de eerlijkheid van deze loterij

    Door Hakkert op 30 oktober 2019 Reageer
  • Het is voor de organisatie van Lucky Day een kleine moeite om uit te zoeken welke getallen er het meest gespeeld zijn.
    Ook technisch kunnen ze bepalen welke getallen getrokken worden.
    Dus: opgelicht !

    Sterke punten
    De manier waarop ze deze oplichting weten te verbloemen.
    Maar het is een staatsbedrijf, dus...

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Alles.

    Door Ton op 30 oktober 2019 Reageer
  • Als ik 5 getallen speel voor 1,50 met bonus. En ze staan er dan win ik 300 euro plus de bonus van 10x. Dat is dus 300 euro 10x apart uit betaald. Betaal ik geen belasting over, nee zeggen ze . Het is 300 x10 is 3000 euro. En dan betaal je wel belasting.

    Door Vertelikniet op 1 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Lucky Day (en alle overige loterijen vast ook) is oplichterij van de bovenste plank. Er vallen nooit hoge prijzen, spelers worden aan het lijntje gehouden met lachwekkende prijzen van een paar euro en de trekking wordt 100 % zeker gemanipuleerd. Wiskundig gezien is het niet mogelijk dat er nooit iemand 10 getallen goed heeft. Dit is een computergestuurde trekking. Mensen worden financieel opgelicht en de Nederlandse Loterij is een club criminelen!!
    Berichten naar hun servicedesk worden NOOIT beantwoord, omdat ze weten dat ze de boel oplichten.

    Sterke punten
    Er is geen enkel sterk punt. 0,0

    Zwakke punten
    Alles, maar dan ook alles aan deze loterij is zwak. Dit is mensen bewust financieel ten gronde richten. OPLICHTERS!!

    Door Jimmy op 26 augustus 2019 Reageer (2 reacties)
  • Ik weet dat als je nergens aan mee doet ook niets kunt winnen!, maar ik heb zeer sterk het gevoel dat er zeer veel wordt gemannipuleerd in alle nederlandse lotterijen, misschien een uitzondering is krasloten?
    Waarom worden deze loterijen niet live uitgezonden met een live trekking?
    Ik denk dat al deze loterijen bestuurd wordt door onze geweldige machtige belastingdienst die hier alle touwtjes in handen heeft en bepaald wanneer en hoeveel er uitgekeerd wordt!

    Sterke punten
    Belasting weet dit goed af te schermen voor de bevolking!

    Zwakke punten
    Door te weinig uit te keren loopt dit wel een keer op een groot schandaal uit in het nieuws vroeg of laat!

    Door Werkezel op 11 juli 2019 Reageer
  • Ik heb €13 ingelegd ik hoop dat ik win, ik kan dan eindelijk is dat leuke vloerkleedje kopuuuuh! Hahahahah

    Sterke punten
    Ik wil het geld cash ontvangen het liefst in briefjes van €20,- en gauw!

    Zwakke punten
    Mensen janken met hun lullige 1.50 inzet....huilie huilie

    Door Marcel op 29 juni 2019 Reageer
  • Je kunt ook met minder nummers meedien, zei de vrouw aan het loket. Ik vul mijn lievelingsgetal in, en doe voor meerdere dagen mee.
    Dus ik speel met 1 getal.
    Joepie getal valt na een paar dagen.
    Vreugde is kort, als ik.zie dat ik de prijs is: 2 x inleg.
    Conclusie: ik voel me dief van mijn eigen beus.
    Zie in prijzenschema dat je wel veel nummers goed moet hebben, wil je ieta van redelijke prijs hebben.
    Kleine winkans.

    Sterke punten
    Leuk om gokje te wagen, voor kleine prijs. Om een keer te ervaren, wn van te leren

    Zwakke punten
    Is iedere dag, pas op dat je er niet aan blijft hangen.
    Heel veel van de inleg blijft achter.

    Door Winnie op 24 juni 2019 Reageer
  • Ik vind het wel een eerlijk spel.
    Maar wat ik minder vindt,dat is dat het spel duurder wordt.
    En de win kans minder wordt.
    En dat je 33% kans spel belasting betaald.
    De belasting gaat ook niet 33% verlies kans uitkeren.
    En volgens mij was eerst de prijs belasting vrij als je een bedrag won van €451.- en dat is nu geloof ik €449.-
    Dus als je nu 9 getallen speel met bonus 3 keer win je met inzet €1.50 met bonus dus €3.- €450.- houd je maar €300.- over door die misselijke €1.- meer.
    En de Lotto is veels te duur met €2.- per lot.
    Dus einde van de maand vol Lotto formulier is dus 10 rijtjes €20.- euro met een soort bonus spel voor de €50.000.- euro.
    Moet je zwak in de schoenen staan dat de man van de Lotto zegt.
    Wilt u mee spelen met extra trekking.
    Zeg die persoon doet u maar.
    Dus met bonus spel is dat samen €42.-
    En je wint vrolijk twee gratie,s winstkansen om die verzilveren dat je zwak weer automatische paar rijtjes Lotto erbij neemt.
    Lijkt mij het verstandige om een paar kraslotjes te nemen.
    Win je dan,dan krijg je het geld belasting vrij en hoeft je geen 3 of 14 dagen te wachten op je prijzen geld(14 dagen is voor automatisch mee spelen via de bank)
    Komt er op neer waar jij op wacht op de hoofdprijs wie je toch niet wint.
    Tel dan is op wat je verloren heb,en als je wint is het gewoon geleend geld.
    Wat je al die tijd heb in gezet.
    Dus het is een naald in de hooi berg die kans om te winnen.
    En Tjek altijd de loten bij verkoop punt dan die verkopers slapen of hebben geen verstand van de inlever machines,
    Wordt vaak de duppe van niet opletten heid door verkoper.
    Heb zelf gehad dat verkoper het Lotto lot door de terminator(zo wordt het inlevert apparaat genoemd)ik zeg graag met vijver spel,dus de verkoper moet ja actieveren voor cijfers spel,dus ik kijk op mijn deelnemer bewijs,staat bij cijfers mee.
    Ik gaf door ik wil dat u het lot annuleert en het lot opnieuw activeerd met cijferspel.
    De verkoper gaf door sorry heb het verscheurd.
    Dus s,avond kijk ik de laatste 5 goed van cijferspel was toen die tijd €8000.- gulden winst.
    Dus ik heb het niet verpest maar het systeem van de Lotto en verkoper.
    Want je kan je cijferspel niet zelf bepalen.😛😛😛

    Sterke punten
    Slecht comminicicatie

    Zwakke punten
    Wat er ook gebeurt je krijg nooit gelijk terwijl je wel gelijk heb
    Door de Nederlandse lotto

    Door Henk op 31 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw ! Jullie zijn een stelletje vuile oplichters.Mensen moeten maar eens aangifte doen tegen jullie praktijken.

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Live uitzending is de beste manier om oplichterij te voorkomen !!! En notaris niet te vertrouw !

    Sterke punten
    Allemaal zwakke punten !!!

    Zwakke punten
    Alles !!
    Nee, ik zou Lucky Day aan niemand aanbevelen , niemandddd !

    Door Tony Montana op 29 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik speelde minimaal 3 x per week mee.Het viel mij op dat het bonusspel nr bijna altijd op 1 valt!
    Ik heb in totaal een paar keer 9 euro gewonnen meer zit er niet in.

    Spaar die 3 euro incl bonusspel die je elke keer uitgeeft maar eens paar weken op,dan heb je meer winst dan met dit spel mee doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Wendy op 15 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Lucky Day

Schrijf je eigen review



LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen