Bij Toto heb je de mogelijkheid je voetbalkennis in te zetten. Het is heel simpel: of je voorspelt de eindstand van een wedstrijd, of je voorspelt welk team wint. Om te kijken hoeveel je kunt winnen, kun je de inleg vermenigvuldigen met de winstfactor. Met de Toto kun je al vanaf € 1,00 meedoen. Loterijen

Toto Reviews

  • Verwchrikkelijke slechte klantenservice! De chat op de website is nooit te bereiken, app geeft continu foutmeldingen en storingen aan. Je inzet wordt dubbel geplaatst. Ik wacht al 8 dagen op antwoord. Als ik bel wordt ik niet geholpen, via de chat is er nooit iemand, en via facebook wordt er uberhaubt NIET op je gereageerd. Wat een kutbedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Asociale klantenservice

    Door Marco op 9 juli 2020 Reageer
  • @toto, verbijstering bij het lezen van jullie statement inzake racistische en belediging bij Veronica Inside . Een programma waarvan jullie sponsor zijn. Wellicht is je uitspreken tegen racisme en afstand doen van racistisch uitspraken voor jullie heel moeilijk. Wij weten nu waar jullie staan.✊🏿✊🏿✊🏿

    Zwakke punten
    Durft zich niet uit te spreken over racisme en discriminatie

    Door Ruth op 18 juni 2020 Reageer
  • Waarom kan ik niet op de invulbriefjes van Toto bijvoorbeeld : over 3,5 of over 1,5 doelpunt invullen? En nog veel meer speelmogelijkheden. ...? De winkelier heeft er geen verstand van ( haar scherm in de winkel) en heeft 9 van de tien keer storing. Ook bij AH is er geen kennis aanwezig bij het personeel, terwijl je er wel toto kunt spelen.....dit speelt al een jaar. Vandaar dat ik nu eens aan de bel trek. Ik wil niet op Internet spelen, maar dus in de winkel. Hebben andere mensen ook deze ervaringen? ??? Primera, AH en kleine zaakjes geen kennis aanwezig.

    Sterke punten
    Makkelijk geld verdienen kleine bedragen en die dan uitbouwen

    Door John op 4 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik speelde enkele maanden mee. Ging leuk, maar ineens hebben ze een leeftijd check ingevoerd, dan moet je via je bank inloggen. Maar dat werkt niet als je een zakelijke rekening hebt, en via mijn prive rekening kan dan ook niet. Heb er over gebeld en dan moet je behoorlijk veel moeite doen om dat alsnog te regelen. Nu kan ik niet meer meespelen of uitbetalen. Waardeloos, de lol is er zo wel af. En iedere keer weer een nieuwe update. En met nog meer gezeik! Fuck jou toto, stop die 10 euro maar in je reet!

    Sterke punten
    Je komt makkelijk van je geld af!

    Zwakke punten
    Ze maken het je lastig, en een slechte privacy beleid! En je kan geen google review invullen.

    Door Mark St. op 1 augustus 2019 Reageer
  • Zet de hele tijd in op de goede teams maar het lijkt wel alsof de hele maatschapij is omgekocht wat een oplichting

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Alles wat met toto te maken heeft

    Door Ken op 5 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je een keer wat wint is het alleen klein je bent verplicht op meerdere wedstrijden te zetten De mannen van VI krijgen geld als ze 1 van de 10 goed hebben en ik moet er perse op 3 zetten wil ik spelen en ik moet ze dan alle 3 goed hebben.

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Verbinding word slecht als je een keer wat wint

    Door rick op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb klein prijsje van 102 gewonnen met de toto. Maar heb laten uitbetalen maar tot op heden niks ontvangen (maand geleden) Vind oplichting

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Menno op 9 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Systeemspelen en banker zijn onbegrijpelijk Uitgelegd. Veel winkeliers in Groningen Kunnen mij het niet uitleggen, en snappen Het zelf ook niet Bovendien zijn er op het computerscherm Van de winkelier meer varianten te spelen, Dan die in het boekje worden weergegeven Bijvoorbeeld : over 3,5 doelpunten kan je spelen!! Maar deze optie staat al 2. Weken niet in het Speelboekje. Zou u kontakt willen opnemen met mij? En ik denk dat jullie beter iemand van de toto Instructies kunt laten geven aan winkeliers!! Veel primera weten het niet en ook zelfstandige Sigarenzaken/ Albert Heijn selwerd en jumbo grote Beren. Ik hoor graag, Ik speel nl alleen in winkel!!!! Mvgr, M Bouwmeester Groningen

    Door Martin bouwm op 27 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Toto

Schrijf je eigen review



LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen