Bij Toto heb je de mogelijkheid je voetbalkennis in te zetten. Het is heel simpel: of je voorspelt de eindstand van een wedstrijd, of je voorspelt welk team wint. Om te kijken hoeveel je kunt winnen, kun je de inleg vermenigvuldigen met de winstfactor. Met de Toto kun je al vanaf € 1,00 meedoen. Loterijen

Toto Reviews

  TOTO select niet betrouwbaar

  Toto select is wat mij betreft onbetrouwbaar en daarom vind ik dat ze oplichters zijn. Heel simpel ik zag bij een wedstrijd met de uitslag 0-0 een quotering van 26,5 en totale goals under 0,5 een quotering van 11,5. In beide gevallen heb je het goed als de wedstrijd 0-0 eindigt . Mensen pas op ga naar een andere bookmakers.

  Sterke punten
  tov andere top bookamkers niet/geen

  Zwakke punten
  slechte website weinig mogelijkheden

  Wat een belachelijk bedrijf

  Klantenservice is, denk ik, de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Niet reageren op mails, livechats zomaar sluiten. Nooit meer toto.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Verschrikkelijke slechte service

  Verwchrikkelijke slechte klantenservice! De chat op de website is nooit te bereiken, app geeft continu foutmeldingen en storingen aan. Je inzet wordt dubbel geplaatst. Ik wacht al 8 dagen op antwoord. Als ik bel wordt ik niet geholpen, via de chat is er nooit iemand, en via facebook wordt er uberhaubt NIET op je gereageerd. Wat een kutbedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Asociale klantenservice

  Sponsor en faciliteert programma racisme en discriminatie

  @toto, verbijstering bij het lezen van jullie statement inzake racistische en belediging bij Veronica Inside . Een programma waarvan jullie sponsor zijn. Wellicht is je uitspreken tegen racisme en afstand doen van racistisch uitspraken voor jullie heel moeilijk. Wij weten nu waar jullie staan.✊🏿✊🏿✊🏿

  Zwakke punten
  Durft zich niet uit te spreken over racisme en discriminatie

  Speelmogelijkheid op papier

  Waarom kan ik niet op de invulbriefjes van Toto bijvoorbeeld : over 3,5 of over 1,5 doelpunt invullen? En nog veel meer speelmogelijkheden. ...? De winkelier heeft er geen verstand van ( haar scherm in de winkel) en heeft 9 van de tien keer storing. Ook bij AH is er geen kennis aanwezig bij het personeel, terwijl je er wel toto kunt spelen.....dit speelt al een jaar. Vandaar dat ik nu eens aan de bel trek. Ik wil niet op Internet spelen, maar dus in de winkel. Hebben andere mensen ook deze ervaringen? ??? Primera, AH en kleine zaakjes geen kennis aanwezig.

  Sterke punten
  Makkelijk geld verdienen kleine bedragen en die dan uitbouwen

  Ondernemers opgelet!

  Ik speelde enkele maanden mee. Ging leuk, maar ineens hebben ze een leeftijd check ingevoerd, dan moet je via je bank inloggen. Maar dat werkt niet als je een zakelijke rekening hebt, en via mijn prive rekening kan dan ook niet. Heb er over gebeld en dan moet je behoorlijk veel moeite doen om dat alsnog te regelen. Nu kan ik niet meer meespelen of uitbetalen. Waardeloos, de lol is er zo wel af. En iedere keer weer een nieuwe update. En met nog meer gezeik! Fuck jou toto, stop die 10 euro maar in je reet!

  Sterke punten
  Je komt makkelijk van je geld af!

  Zwakke punten
  Ze maken het je lastig, en een slechte privacy beleid! En je kan geen google review invullen.

  Oplichting

  Zet de hele tijd in op de goede teams maar het lijkt wel alsof de hele maatschapij is omgekocht wat een oplichting

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles wat met toto te maken heeft

  slecht (fraude)

  Als je een keer wat wint is het alleen klein je bent verplicht op meerdere wedstrijden te zetten De mannen van VI krijgen geld als ze 1 van de 10 goed hebben en ik moet er perse op 3 zetten wil ik spelen en ik moet ze dan alle 3 goed hebben.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Verbinding word slecht als je een keer wat wint

  Gewonnen maar geen geld ontvangen

  Heb klein prijsje van 102 gewonnen met de toto. Maar heb laten uitbetalen maar tot op heden niks ontvangen (maand geleden) Vind oplichting

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  nieuwe speelopties toto voetbal

  Systeemspelen en banker zijn onbegrijpelijk Uitgelegd. Veel winkeliers in Groningen Kunnen mij het niet uitleggen, en snappen Het zelf ook niet Bovendien zijn er op het computerscherm Van de winkelier meer varianten te spelen, Dan die in het boekje worden weergegeven Bijvoorbeeld : over 3,5 doelpunten kan je spelen!! Maar deze optie staat al 2. Weken niet in het Speelboekje. Zou u kontakt willen opnemen met mij? En ik denk dat jullie beter iemand van de toto Instructies kunt laten geven aan winkeliers!! Veel primera weten het niet en ook zelfstandige Sigarenzaken/ Albert Heijn selwerd en jumbo grote Beren. Ik hoor graag, Ik speel nl alleen in winkel!!!! Mvgr, M Bouwmeester Groningen

Bezoek Toto

Schrijf je eigen review