EuroJackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking. Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking te missen!

EuroJackpot Reviews

  • ik speel al enkele jaren mee met euro Jackpot, iedere week vul ik mijn cijfers opnieuw in omdat ik aardigheid aan beleef, 21 Maart 2020, ik kan niet meer inloggen, klantenservice gebeld, er wordt gewerkt aan een update, probeer het nog eens, en uw wachtwoord veranderen, 6 dagen later na heel veel keertjes bellen opnieuw proberen, wachtwoord gewijzigd is na 10 tallen keren gelukt zonder te kunnen inloggen steeds het zelfde verhaal over update nergens een melding over te vinden. mijn conclusie Arja Boele is niet voor zijn/ haar taak berekend en moet per direct worden vervangen door een bekwaam iemand, het gaat immers om veel geld. Nu moet ik weer proberen om mijn geld wat in mijn wallet zien terug te krijgen, ik wil onmiddellijk te stoppen met deze onbenullige onzin, wat op oplichting begint te lijken, dit is GEN STAR waardig

    Zwakke punten
    het hele systeem is zwak en deugd voor geen meter Arja Boele

    Door joop op 27 maart 2020 Reageer
  • sinds een aantal weken is de website veranderd.
    voorheen kon je door middel van een groen vakje zien dat je ingevulde nummer goed was.
    als je meerdere rijtjes speelt is dat heel makkelijk.
    nu moet je alles nakijken af je wat goed hebt.
    dus wat mij betreft is dit geen verbetering.

    Door Eric op 26 september 2019 Reageer
  • Je wint bijna niets. Met 2 getallen niets, met 3 getallen een paar euro. Zelfs als je 4 nummers en 2 bonusnummers goed hebt dan krijg je nog maar iets van € 4000. Dat noem ik oplichterij. Doodzonde...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mark de Jong op 27 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb ook weleens mee gedaan en in tegenstelling tot de meeste mensen staar ik me niet blind op die jackpot, die je toch nooit wint, ik kijk juist altijd naar de kleinere prijzen en hoe hoger die jackpot word, hoe lager die kleinere prijzen, zeer vreemd, daarom klopt het systeem ook niet en er gaat veel te weinig vd inleg in de prijzenpot, heb daar weleens een mailtje over gestuurd en kreeg een dom antwoord wat totaal niks met mijn vraag te maken had, ik zeg dus links laten liggen die euro jackpot.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    veel

    Door leon op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Winkans nagenoeg 0.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Niels op 18 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van de inleg is 50 % bestemd voor de gewonnen prijzen. Hiervan gaat 12% af voor het Boosterfonds. Voor de prijzenpot blijft over 38%. Dit is wel een heel klein overgebleven percentage t.o.v. de 100% inleg. Eurojackpot jullie flessen de boel. Neem een voorbeeld aan de staatsloterij percentages.

    Sterke punten
    De hoge jackpot. De 90 miljoen staat wel in schril contrast met euromillions loterij. Omhoog de maximale pot naar 120 miljoen!

    Zwakke punten
    Uitkeringspercentage

    Door Peter op 4 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zag in 'Mijn Eurojackpot', dat ik een week geleden een prijsje had op een onlinegekocht lot, maar nu vraag ik me af wanneer dat bedrag dan gestort wordt . . . .
    De Staatsloterij doet dat na 2 werkdagen!

    Sterke punten
    Je kunt makkelijk online meedoen, wijst zichzelf.

    Zwakke punten
    Communicatie! Ook de FAQ's geven geen duidelijke antwoorden.

    Door Louise op 5 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij een zgn. korting waarbij je 6 loten betaal en er 7 krijg werkte de applicatie niet.zowel op een Ipad als een Iphone was de actiecode niet te activeren. omdat ik bij 12 loten 2 loten mis liep heb ik de klantenservice gebeld maar kreeg de melding dat er niets mis was en alles gewoon werkt. Raar antwoord maar er was van geen compensatie sprake.
    Voor mij reden om mijn account bij de Eurojackpot te verwijderen. Ik wil niet met mijn gegevens bij een bedrijf genoteerd staan als ik daar geen ' zaken mee doe'. maar dit ging niet. dus een verzoek/klacht ingediend en binnen 10 werkdagen zou ik een terugkoppeling krijgen.we zijn nu 3
    weken verder...
    is het arrogantie? met zo' n verdienmodel is het een kleine moeite om 2 loten toe te kennen want daar praten we over.

    Sterke punten
    ben ik ook benieuwd naar

    Zwakke punten
    klanten service en communicatie

    Door jur op 4 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het callcentre dat zich bezig houdt met deze loterij houdt zich totaal NIET aan de regel en wetgeving.

    Er wordt niet gevraagd of er gelegen wordt gebeld, en ik krijg niet het RVV te horen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Houd zich niet aan regel en wetgeving, totaal NIET geïnteresseerd

    Door Jenny Mourik op 17 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • je wint maar max 1 euro

    Door jan op 9 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek EuroJackpot

Schrijf je eigen review



LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen