EuroJackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking. Meespelen is heel eenvoudig. Je kunt meespelen op deze website of bij één van de verkooppunten. Je betaalt € 2 per lot en daarmee maak je kans op de Jackpot. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je meerdere trekkingen vooruitspelen, zo hoef je geen enkele trekking te missen!

EuroJackpot Reviews

  Oplichterij

  Je wint bijna niets. Met 2 getallen niets, met 3 getallen een paar euro. Zelfs als je 4 nummers en 2 bonusnummers goed hebt dan krijg je nog maar iets van € 4000. Dat noem ik oplichterij. Doodzonde...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  euro jackpot is niks

  heb ook weleens mee gedaan en in tegenstelling tot de meeste mensen staar ik me niet blind op die jackpot, die je toch nooit wint, ik kijk juist altijd naar de kleinere prijzen en hoe hoger die jackpot word, hoe lager die kleinere prijzen, zeer vreemd, daarom klopt het systeem ook niet en er gaat veel te weinig vd inleg in de prijzenpot, heb daar weleens een mailtje over gestuurd en kreeg een dom antwoord wat totaal niks met mijn vraag te maken had, ik zeg dus links laten liggen die euro jackpot.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

  Oplichterij?

  Winkans nagenoeg 0.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  38% van de inleg is beschikbaar voor de prijzenpot

  Van de inleg is 50 % bestemd voor de gewonnen prijzen. Hiervan gaat 12% af voor het Boosterfonds. Voor de prijzenpot blijft over 38%. Dit is wel een heel klein overgebleven percentage t.o.v. de 100% inleg. Eurojackpot jullie flessen de boel. Neem een voorbeeld aan de staatsloterij percentages.

  Sterke punten
  De hoge jackpot. De 90 miljoen staat wel in schril contrast met euromillions loterij. Omhoog de maximale pot naar 120 miljoen!

  Zwakke punten
  Uitkeringspercentage

  Gewonnen, maar wanneer wordt het bedrag dan gestort?

  Ik zag in 'Mijn Eurojackpot', dat ik een week geleden een prijsje had op een onlinegekocht lot, maar nu vraag ik me af wanneer dat bedrag dan gestort wordt . . . .
  De Staatsloterij doet dat na 2 werkdagen!

  Sterke punten
  Je kunt makkelijk online meedoen, wijst zichzelf.

  Zwakke punten
  Communicatie! Ook de FAQ's geven geen duidelijke antwoorden.

  bad customerservice

  bij een zgn. korting waarbij je 6 loten betaal en er 7 krijg werkte de applicatie niet.zowel op een Ipad als een Iphone was de actiecode niet te activeren. omdat ik bij 12 loten 2 loten mis liep heb ik de klantenservice gebeld maar kreeg de melding dat er niets mis was en alles gewoon werkt. Raar antwoord maar er was van geen compensatie sprake.
  Voor mij reden om mijn account bij de Eurojackpot te verwijderen. Ik wil niet met mijn gegevens bij een bedrijf genoteerd staan als ik daar geen ' zaken mee doe'. maar dit ging niet. dus een verzoek/klacht ingediend en binnen 10 werkdagen zou ik een terugkoppeling krijgen.we zijn nu 3
  weken verder...
  is het arrogantie? met zo' n verdienmodel is het een kleine moeite om 2 loten toe te kennen want daar praten we over.

  Sterke punten
  ben ik ook benieuwd naar

  Zwakke punten
  klanten service en communicatie

  Totaal niet houden aan regel en wetgeving

  Het callcentre dat zich bezig houdt met deze loterij houdt zich totaal NIET aan de regel en wetgeving.

  Er wordt niet gevraagd of er gelegen wordt gebeld, en ik krijg niet het RVV te horen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Houd zich niet aan regel en wetgeving, totaal NIET geïnteresseerd

  geen cent

  je wint maar max 1 euro

Bezoek EuroJackpot

Schrijf een review