Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich snel verspreid naar andere landen en op deze manier kwam Keno ook in Nederland terecht. Sinds de introductie van het kansspel Lucky Day in 2009 heeft De Lotto menig speler verrast met prachtige geldprijzen. Daarnaast hebben er verschillende ludieke acties plaatsgevonden. Lees hier meer over Lucky Day en de fantastische acties van dit kansspel, die ook nog eens vele winnaars blij hebben gemaakt!


Lucky Day Reviews

    mispoes

    450000 keer kans dat je je geld kwijt ben, het is een grote fata morgana dat hele lucky day ,het is maar voor een iemand lucky day, de directeur van de nl lotery lekker vette bonus op zijn al riante salaris. gewoon zeggen kan me niet herinneren aldus rutte.

    Sterke punten
    leugens

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    Gouden aars

    De kans dat je je kont haren scheert en begraaft en dat daar uit een goud boom groeit is nog groter dan dat je hier wat mee wint. Wat een goor spelletje spelen ze hier. Lucky days is een dromen spel wat nooit uit gaat komen. Het is een nachtmerrie waar je niet uit kunt ontwaken. Als je een dikke prijs hier mee wint dan word je waarschijnlijk wakker en was het een droom.

    Sterke punten
    Hun eigen zakken vullen.

    Zwakke punten
    Misbruik maken van mensen wie krap zitten.

    Niets te winnen bij Lucky Day

    Zijn zeker niet positief. Speel al geruime tijd mee. Af en toe met meerdere loten, maar nooit iets gewonnen. Waarom er geen details van de gewonnen prijzen aan de spelers mee gedeeld worden, is mij een raadsel. De uitbater van een Primera kon wel nazien of er die dag een grotere prijs gevallen was. Heel raar.

    Sterke punten
    Nog niet tegengekomen.

    Zwakke punten
    Nooit iets winnen.

    nep

    in de trekking van 16 maart 2021 vallen de nummers(nou ja vallen, ik denk uitgezocht)14/15////22/23/24////42/43/44/45////63/64///78/79 hahahahahahahaha,nou ik me afrukken.

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    zooooooooooooooooo veeeeeeeeeeeel

    Nou wat spannend

    Het is heel spannend om dagelijks mee te spelen. Lucky days zit vol verassingen. Je hebt twee opties in dit spel. Optie 1 is dat je ziet : Helaas geen prijs. Optie 2 is je wint een gratis lot of een prijs onder de 20 euro. 1 of 20 loten hoeveel cijfers je kiest het maakt allemaal geen verschil. Naar een half jaartje spannend mee spelen besluit ik te stoppen en dit niemand aan te raden. Je lucky day is dat je door een metoriet van goud word geraakt inplaats van dat je hier wat wint. Maak jou portomonee lucky door niet mee te spelen!! 1 ster.

    Sterke punten
    Zo min mogelijk prijs geven.

    Zwakke punten
    Wat niet ?

    Spelers bedankt !

    We kennen toch de rattenvanger van Hamelen. Misschien het beste deze eens naar Rijswijk te sturen. Oh nee, die leeft niet meer. Dus misschien toch beter Pieter Omtzigt te sturen, die haalt wel de onderste steen boven, als ze niet eerlijk zijn. Van toezichthouders moet je niets verwachten, zeker niet na 10 jaren Rutte doctrine. Als je blijft spelen, steun de goede doelen. Spelers bedankt ! En ludieke acties ??? 1 speler maar die 1 jaar gratis mocht spelen.

    Sterke punten
    Weet ik niet

    Zwakke punten
    De computer de nummers laten trekken. Beter Arjen Lubach vragen deze openbaar te draaien.

    griezels zijn het

    in de trekking van 24 /2 /21 vallen de nummers 2-3-4-11-12-13-45-46-47 dit is onmogelijk, en de toezichthouders staan erbij en kijken ernaar. ik moet 1 ster geven wandt 0 zit er niet bij.

    Sterke punten
    net doen of je gek ben

    Zwakke punten
    eerlijk zijn

    de dag dat je je kist in gaat

    het zal nooit je lucky day worden, het zal nooit je lucky week worden, het zal nooit je lucky maand worden ,het zal nooit je lucky jaar worden , het zal nooit je lucky leven worden ,je LUCKY DAY is de dag dat je je kist in gaat 50% kans die dag dat je niet zal zien WEER niets. ...

    Sterke punten
    auto rijden van ons geld

    Zwakke punten
    die zijn zo hoog als de euromast

    je heb nog 9 uur om je geld in het water te gooien

    elke dag 450000 % kans om je geld kwijt te raken.bedankt alle spelers van de nl loterij ,dan kunnen wij lekker auto rijden van jullie geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    te veel om op te schrijven.

    waardeloos

    beter je geld in het water gooien ,hoor je nog plons .

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    onwaarschijnlijke combinatie LATEN vallen.

    Niet transparant

    Als je hieraan meespeelt, weet je dat je de talloze reclame kosten op TV steunt, en ook de talloze kosten bij sportwedstrijden zoals schaatsen enz. Vragen worden niet beantwoord, zoals details over de duizenden mensen die die dag gewonnen hebben enz. Want je ontleent geen rechten aan uitslagen enz. Een gratis lot wordt natuurlijk als prijs aangemerkt. Als je 'n account hebt, geven ze niet dezelfde getallen weer, waar je 'n gratis lot van had. Heb je 1 of meerdere gratis loten, geloof maar niet dat daar een prijs op valt op die nummers die zij je gaven. In de ballen die getrokken worden, is er al het kenmerk welk getal het is. Dit staat in hun procedure. Zou eigenlijk niet mogen, want zo kan de computer zelf nummers bepalen die moeten vallen, om geen vette prijzen te krijgen. Ik neem aan dat iedereen die klaagt, allemaal dezelfde nummers invult. Zelf speel ik nooit hoger dan 1,50 per lot en zeker geen bonus. Als je daar al geen prijs mee wint, is je verlies nog hoger. Kopen van een lot bij Primera enz. wordt je iedere keer gevraagd of je de bonus niet mee speelt. Ook al heb je dit niet aangekruist. Hebben ze bewust gedaan, door geen veld NEE op het formulier te zetten. Dat veel mensen klagen of wantrouwig zijn, weten die ook wel. Door niet te reageren, en niets aan te passen, verstrekt het wantrouwen natuurlijk. Bedankt alle spelers als je blijft spelen.

    Sterke punten
    Moet ik toch echt eens heel lang over denken.

    Zwakke punten
    Niet transparant

    Crypto currency

    Vergeet lucky day. Je wint geen dikke prijzen met dit. 10tje hier en daar en dat was het. Bespaar je geld en geef het uit aan crypto currency. Het is leuk de koersen in de gaten te houden en vervult het gevoel van gokken. Je verliest ook niet meteen je hele inzet. Vertrouw je je inzet niet kun je het met een Klein beetje verlies meteen uitbetalen. Ook kun je kleine winsten uitbetalen. Ik raad dit mensen aan inplaats van deze domme loterij uitgaven. Als ik het goed las hoef je er ook geen belasting over te betalen. Succes iedereen! Welkom in de wereld van crypto currency

    Sterke punten
    Geil worden van mensen wie hun geld verliezen.

    Zwakke punten
    Echte bestaande personen geld geven.

    VOLKSVERLAKKERIJ

    VOLKSVERLAKKRIJ.............EN WAAROM STAAN ER GEEN NUL STERREN BIJ ?

    Sterke punten
    HET VOLK VOORLIEGEN

    Zwakke punten
    VOLKSVERLAKKERIJ

    Onvoorwaardelijke ! uitslag!

    Onmogelijke trekking 5 x opeenvolgende nummers in 2 trekking meerdere opeenvolgend nummers tot zeker 3 keer in 1 trekking nooit weer ! Ik verwacht geen wonderen maar dit is ongeloofwaardig !

    Sterke punten
    Zie uitslag 10 december 2020 Oordeel zelf

    Zwakke punten
    Ongeloofwaardige uitslag 10 dec 2020

    reeks opeen volgende nummers

    in de trekking van 3/11/20 vallen de cijfers 20 21 22 23 24 25 HAHAHAHAHAHA ONMOGELIJK!!!!!!!!!

    Zeer slecht

    Voor de fun af en toe eens een lotje kopen voor � 1,50. Zeker niet hoger spelen, en zeker geen bonus. \\\\\\\\r\\\\\\\\nOf helemaal niet meer spelen. Ook nooit iets gewonnen, of je nu 10 of 20 loten koopt, met 5 of meer nummers speelt. Ze zijn niet transparant, geven niet aan welke prijzen er gevallen zijn. Trekking is niet openbaar, en in de ballen is de herkenning van het getal. Zou helemaal niet mogen. Wie denkt dat er een controle hierop van de kansspel autoriteit is, is te goed gelovig. De antwoorden die je van de Nederlandse Loterijen krijgt, allemaal lulkoek, en doen ze niets mee. Je kunt toch niets bewijzen, dus speel liever � 14 per maand bij de Vriendenloterij. Niet dat je daar veel kans hebt, maar ze zijn transparant en help je tenminste de 270.000 kinderen mee die onder de armoedegrens leven.

    Sterke punten
    Dat ze de soort broer van Akwasi zeggen dat je een gratis lot hebt gewonnen.

    Zwakke punten
    Reeds beschreven in mijn review. Ik denk onze zwakke kant, dat we toch af en toe weer spelen.

    helaas u heeft niets gewonnen

    het enige wat je terug ziet is HELAAS U HEEFT NIETS GEWONNEN!!!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    ZIJN ER NIET !!!!!!

    Zwakke punten
    ALLES

    het zijn echt viezerikken

    laats lot gekocht 10 cijfers voor 10 trekkingen, 15 euro.... NUL EURO terug , tillers zijn het ,geld binnen slepen voor de zakkenvullers die daar werken en of belangen hebben ik schijt op ze . ik geef 1ster omdat nul sterren er niet bij staat.

    Sterke punten
    zijn er niet

    Zwakke punten
    de hele organisatie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Laatse keer

    Heb nog voor een laatse keer mee gedaan.Meer dan 20 loten gehaald.Niet meer dan 5 nummers 3. 4 of 5 nummers.Kon de uitslag om 19:15 nog niet zien. Heb 1.50 gewonnen en 4 gratis loten. Dit is echt zonde van je geld. Je kan nog beter naar de casino gaan. Een kraslot geeft nog meer kans.Ik hoop echt dat iedereen stopt met deze lompe shit. Altijd als je wat wint is het bonus getal ook 1.. toeval? Denk het niet.

    Sterke punten
    Sterke kanten zijn zo min mogelijk prijzen geven.

    Zwakke punten
    Echte prijzen laten winnen.

    Laatse keer

    Heb nog voor een laatse keer mee gedaan. Meer dan 20 loten gehaald. Niet meer dan 5 nummers 3. 4 of 5 nummers. Kon de uitslag om 19:15 nog niet zien. Heb 1.50 gewonnen en 4 gratis loten. Dit is echt zonde van je geld. Je kan nog beter naar de casino gaan. Een kraslot geeft nog meer kans. Ik hoop echt dat iedereen stopt met deze lompe shit. Altijd als je wat wint is het bonus getal ook 1.. toeval? Denk het niet. Lucky day ik neem afscheid en mijn geld ga je zeker niet meer krijgen.

    Sterke punten
    Sterke kanten zijn zo min mogelijk prijzen geven.

    Zwakke punten
    Echte prijzen laten winnen.

    Deze luckydays casino zijn dieven

    Dieven zijn ze bij de Luckydays casino Geen star waardig

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Zeer goed in bedriegen

    broodje smeren

    ik eet droog brood want ik heb alles verloren aan lucky day.

    Sterke punten
    de mensen gek maken

    Zwakke punten
    transparant zijn

    Kan nooit

    Heb zovaak al mee gedaan en kies ongeveer 3 of 2 getallen. Soms 2 getallen en hoge inzet. Heb nog nooit wat moois gewonnen. Soms maak ik wel 10 loten en geen 1 prijs haha. De cijfers worden echt met de computer uitgekozen waar de minste prijzen op zouden vallen. Dit is geen toeval meer. Blijkbaar per 2 maanden word gewoon een random lot uitgekozen waar een ( hoge ) prijs zogenaamd valt. Of dit waar is een tweede.

    Sterke punten
    Mensen hoop geven

    Zwakke punten
    Eerlijkheid

    Allemaal toeval?

    Ik ben nieuw bij Lucky Day en speel nu 2 weken mee voor € 1,50 per dag. De eerste 4 dagen had ik elke dag prijs, € 3,00 of € 1,50, alle volgende dagen geen prijs. De beginner vooral aanmoedigen, lijkt de strategie hier. Mijn vermoeden wordt bevestigd dat dit doorgestoken kaart is, en dat men algoritmes gebruikt om te voorkomen dat iemand 10 getallen goed heeft in een trekking. De enige die hier winst maakt is de organisator Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) alias De Lotto. Ik lees op hun site dat de opbrengst wordt gebruikt om het NOC*NSF te steunen, o.a. de sporters van de Olympische spelen, maar ook nog eens 18 andere goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties). Ik ga de stichting voorstellen dat ik graag de boekhouding wil inzien, ben benieuwd wat er aan de beruchte strijkstok blijft hangen.

    Nederland is oplichterij

    Allemaal negatieve ervaring, die ik ook gelijk geef aan jullie, maar het ligt bij jullie, want jullie spelen en geven eigen geld uit om toch te hopen dat je zult winnen en dan achteraf hier komen huilen. Stoppen is toch makkelijk? Nou, je kan nog lang wachten ! Je gaat toch niks winnen. Alle loterijen zijn gemanipuleerd zelfs de krasloten. Wie heeft in 100jaar tijd de 50.000 gewonnen van een kraslot aub, wees niet dom !!!

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Eerlijkheid


Bezoek Lucky Day

Schrijf je eigen review