Transparant

De reviews hier zijn niet mis. Het enige punt waarvan ik denk dat het zeer valide is: transparantie.

Je zou verwachten dat de overheid verplicht is de trekking en winnaars te openbaren.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet transparant

Bezoek Lucky Day Reviews over Lucky Day

7 reacties

Verwacht niets van de overheid. Dat is toch de laatste 10 jaren duidelijk gebleken. Kijk ook maar eens vaker naar bijv. Zembla. 21 Kamerleden hebben bijv. niet al hun nevenfuncties gemeld.

Roerend eens, wij worden ziende oog opgelicht. Notenbene door onze eigen overheid. Schande. En niemand die er wat aan doet! Triest en schandalig.
En overheid bedankt hé, nu pas durf ik met een gerust hard met vakantie naar Italië te gaan, want de maffia zit niet in Italië, máár de maffia zit hier in Nederland. Vlak voor ons neus, ja u hoort het goed, hier thuis Holland ja.

Valsspelen van deze company heeft niet alleen betrekking op Lucky Day, máár vrijwel op alle loterijen die de Nederlandsche nationale loterij organiseert.
In sommige gevallen, zelfs op de dag van de trekking. Dáár wáár een snelle bet via de site plaatst vindt, kan het zomaar gebeuren, dat de website de melding geeft met de mededeling Oeps!, deze site is niet meer beschikbaar, terwijl ondertussen jou inleg verdwijnt. Dus het algoritme heeft dan reeds in de gaten dat jij binnen de prijzen respectievelijk(hoge prijzen) zal vallen, en om te voorkomen dat u of ik terecht komt, geeft hij de zogenaamde storing van de website aan. Echter, er worden wel prijzen toegekend en uitgereikt, máár deze prijzen zullen het vaaks voorkomen binnen de postcodereeks die zei van te voren hebben geprogrammeerd en vastgesteld.
Om deze taboe te doorbreken, moet men willen en geneigd zijn om het tegen de kansspelautoriteiten op te nemen.,
Mvg Scherpzinnig

De jackpot win kans 1 op 454.124.457 !!! Beter stadsloterij of lotto spelen. Of helemaal niet spelen.

Ik hoef helemaal geen jackpot. Ik zou tevreden zijn met gewoon een paar duizend Euro. Of dat nu bij de Lotto, Lucky Day of bijv. Vriendenloterij is. Speel al helemaal geen 10 of 9 nummers meer. Regelmatig 5 nummers met 1 of meer formulieren, en dat lukt al nooit om er 5 goed te hebben en 300 Euro te krijgen. Zelfde getallen ook op meerdere formulieren te spelen, zodat er geen belasting hoeft betaald te worden. Ik zal zeker ook een review geven als het wel eens gelukt is, want zie hier nooit positieve reviews die wel gewonnen hebben. Alleen maar berichten van Lucky Day zelf, en moet je die vertrouwen ? Misschien behoor ik tot de categorie die nooit iets winnen, omdat de duivel hierboven dat gewoon niet wil :):) Prijzen van vele miljoenen in loterijen hoeft voor mij niet. Geef meerdere mensen bijv. 20.000 tot 50.000, dan zijn veel meer mensen geholpen en maak je veel mensen zeker blij. Maar ja, meningen verschillen.

Lucky Day beste en goedkoopste lotterij met een nadeel kansspelbelasting. Maar ik heb regelmatig geluk een keer 300 euro afhankelijk van de bonus cijfer bij 10 was het 3000 euro geweest en kansspelbelasting gaat nog eraf.

Zeker is Bingo, Keno in België en Duisland, hier vroeger Lucky Ten, nu Lucky Day een leuk spel, zeker ook omdat het dagelijks gespeeld kan worden. Maar als je iedere dag met de minimale inzet speelt, 1,50 en ook bonus is dat maandelijks zeker 90 Euro. En ook met 5 getallen spelen en alle goed hebben, is verre van gemakkelijk. De bonus van 10 valt zeer zelden, en dan moet je ook nog net die dag alle 5 goed hebben als de bonus 10 gevallen is. Dus goedkoop ? Voor € 15 per maand speel je in de Postcodeloterij of Vriendenloterij. Waar veel hogere prijzen vallen. Maar ook daar is de kans klein, door het enorm aantal deelnemers. Zelf ook eens 300 gewonnen met Lucky Day, maar maanden ook niets. Maar speel deze wel niet via mijn account, want daar worden prijzen van verschillende loten bij elkaar opgeteld, en betaal je kansspelbelasting boven € 449 en wel 29%. Bepaalde winkeliers betalen 2 of 3x 300 netto. Voor mijn privacy zou ik helemaal niet willen, dat mijn naam openbaar wordt gegeven, maar het Lucky Day team zou wel eindelijk eens dagelijks een lijst moeten produceren, welke prijzen er gevallen zijn. Zoals je ook kunt vinden in Google van de Belgische Nationale Loterij waar het KENO heet. Liefst bijv. 10200 winnaars, maar hoeveel gratis loten of aalmoezen zijn hierbij ??? In Limburg vallen sowieso weinig winnaars. Spelen veel mensen over de grens bij de Duitse Lotto en Keno. Grt.

Bezoek Lucky Day Reviews over Lucky Day

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lucky Day
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden