Maak 16 trekkingen per jaar kans op een prijs. De Staatsloterij heeft op iedere 10e van de maand een trekking. Naast deze 12 maandelijkse trekkingen zijn er ook nog 4 feestelijke, speciale trekkingen per jaar.

Staatsloterij Reviews

  bedrog en volks verlakkerij

  je denkt toch niet dat ze 1 trekking voor de koningstrekking de jackpot laten vallen ,nu kunnen ze weer de klootzakken lokken met een vette pot om WEER me te doen, DAG GELD.

  Sterke punten
  zakken vullen

  Zwakke punten
  eerlijk zijn

  Misleidend en niet netjes behandeld

  Had klacht over de trekking 27 mei speel al 21 jaar onafgebroken automatisch mee , ik vind als je al die tijd meedoet en mensen die zich aanmelden op de website van Staatsloterij en antwoorden beantwoorden krijgen ze gewoon 2 loten toegestuurd en mensen die al zolang meespelen krijgen er vier,dit vind ik niet acceptabel en heb mijn lidmaatschap opgezecht per direct.
  Ik heb het idee dat ze daar helemaal niet mee zitten of dat je al week lid bent of 21 jaar maakt ze niets uit,ik kreeg iedere maand mijn lot per mail toe gestuurd nu ik opgezecht heb en nog de trekking van 10 mei meespeel heb ik mijn lot niet meer gekregen via mail zosnel zijn ze je al vergeten,waardeloos instantie had iets anders verwacht ben er helemaal klaar mee.

  Ondanks alles "Een Rots in de Loterijen"

  Ik speel al jaren mee met de Staats Loterij en ben zeer tevreden. De winkansen zijn t.o.v. andere loterijen groter.
  Voor mij nog geen *Knaller* maar.....Wie het kleine niet eert....

  Sterke punten
  Geweldige professionele website, makkelijk toegangkelijk(ook voor ouderen) en zelfs op ons vakantie adres in het buitenland waar ook heel veel mensen meespelen.

Bezoek Staatsloterij

Schrijf een review