Maak 16 trekkingen per jaar kans op een prijs. De Staatsloterij heeft op iedere 10e van de maand een trekking. Naast deze 12 maandelijkse trekkingen zijn er ook nog 4 feestelijke, speciale trekkingen per jaar.

Staatsloterij Reviews

 • Had klacht over de trekking 27 mei speel al 21 jaar onafgebroken automatisch mee , ik vind als je al die tijd meedoet en mensen die zich aanmelden op de website van Staatsloterij en antwoorden beantwoorden krijgen ze gewoon 2 loten toegestuurd en mensen die al zolang meespelen krijgen er vier,dit vind ik niet acceptabel en heb mijn lidmaatschap opgezecht per direct. Ik heb het idee dat ze daar helemaal niet mee zitten of dat je al week lid bent of 21 jaar maakt ze niets uit,ik kreeg iedere maand mijn lot per mail toe gestuurd nu ik opgezecht heb en nog de trekking van 10 mei meespeel heb ik mijn lot niet meer gekregen via mail zosnel zijn ze je al vergeten,waardeloos instantie had iets anders verwacht ben er helemaal klaar mee.

  Door Jan op 1 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik speel al jaren mee met de Staats Loterij en ben zeer tevreden. De winkansen zijn t.o.v. andere loterijen groter. Voor mij nog geen *Knaller* maar.....Wie het kleine niet eert....

  Sterke punten
  Geweldige professionele website, makkelijk toegangkelijk(ook voor ouderen) en zelfs op ons vakantie adres in het buitenland waar ook heel veel mensen meespelen.

  Door Berend op 9 december 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Staatsloterij

Schrijf je eigen review



LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen