Reviews van deze auteur

Click Now!

reacties:

Review: de jackpot loopt weer op

Ja zeg dat wel, duidelijk naaien zonder schande en/of enige vorm van empathie. Het zijn bloedhonden die het alleenrecht hebben. Kijk máár naar de affaire ETF! Allemaal oplichters, die het algoritme trainen om weergaloze mensen een pootje te lichten. Zo kunnen ze het algoritme trainen om alleen binnen een bepaalde postcode de trekking te laten plaatst vinden. Máár ook sinds kort op etnischeteit enz.
Dus pleit ik voor een openbare controle, echter de huidige controles zijn niet voldoende, en wellicht hebben de lobbyisten daar ook één vinger in de pap. Kortom alles is nu verdacht. Hou die boeven in de gaten en gewoon doorgaan. Immers, ze zullen altijd een fout maken.

mvg Paul

Review: Transparant

Roerend eens, wij worden ziende oog opgelicht. Notenbene door onze eigen overheid. Schande. En niemand die er wat aan doet! Triest en schandalig.
En overheid bedankt hé, nu pas durf ik met een gerust hard met vakantie naar Italië te gaan, want de maffia zit niet in Italië, máár de maffia zit hier in Nederland. Vlak voor ons neus, ja u hoort het goed, hier thuis Holland ja.

Review: Transparant

Valsspelen van deze company heeft niet alleen betrekking op Lucky Day, máár vrijwel op alle loterijen die de Nederlandsche nationale loterij organiseert.
In sommige gevallen, zelfs op de dag van de trekking. Dáár wáár een snelle bet via de site plaatst vindt, kan het zomaar gebeuren, dat de website de melding geeft met de mededeling Oeps!, deze site is niet meer beschikbaar, terwijl ondertussen jou inleg verdwijnt. Dus het algoritme heeft dan reeds in de gaten dat jij binnen de prijzen respectievelijk(hoge prijzen) zal vallen, en om te voorkomen dat u of ik terecht komt, geeft hij de zogenaamde storing van de website aan. Echter, er worden wel prijzen toegekend en uitgereikt, máár deze prijzen zullen het vaaks voorkomen binnen de postcodereeks die zei van te voren hebben geprogrammeerd en vastgesteld.
Om deze taboe te doorbreken, moet men willen en geneigd zijn om het tegen de kansspelautoriteiten op te nemen.,
Mvg Scherpzinnig

Review: Bonus

Het schijnt helemaal niet zo betrouwbaar te zijn als wordt beweert.
Jammer máár helaas. Ik kap er ook mee, met alle Nederlandse loterijen. Wellicht via België of Duitsland meespelen. Schijnt daar eerlekker te gaan.

Mvg P

Review: Oplichting

Ja na het lezen van de reviews begin ik ook al te twijfelen. Als dat alles wat ik daarnet hebt gelezen wáár is, dan zal ik met onmiddellijke ingang mijn abonnementen opzeggen. Ja ik bedoel allemaal; eurojactpot, luckyday, staatslot enz.
Bedankt voor de tip.