Winnen!!

Na al deze recensies te hebben gelezen wilde ik het spel eerst niet spelen, maar voor 1,50 kon ik de gok een keer wagen toch? Toen heb ik met 10 getallen 6.000 euro gewonnen. Je kunt zeker met deze loterij geld winnen alleen heeft niet iedereen het geluk anders zouden we allemaal allang miljonair zijn toch?

Met de nationale postcodeloterij win je ook niet sowieso een dik bedrag. Vaak krijg je een boek waar je niks mee doet of een kortingsbon waarvoor je eerst lid moet worden. Zo kunnen we over elke loterij wat zeuren. Je moet gewoon wachten op je geluk.

Bezoek Lucky Day Reviews over Lucky Day

1 reactie

Zou ik ooit iets winnen bij Lucky Day buiten een gratis lot, of meer als 3 Euro, zal ik zeker ook een positieve reactie sturen. Maar na jaren nog altijd veel wantrouwen. Zelfs hoorde ik dat er een regel zou zijn dat prijzen boven € 10.000 gedeeld zouden moeten worden. Ik zie dat nergens in de voorwaarden op het formulier en kan dit nergens vinden op de website. Zou dit waar zijn, een schande en weer een punt bij de transparantie, waar al zoveel over geklaagd wordt. Het is ja Nederland, of het nu de politiek, overheid, of loterijen betreft, ze hebben allemaal het jokkenvirus.

Bezoek Lucky Day Reviews over Lucky Day

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lucky Day
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden