Reviews van deze auteur

Click Now!

Bruine roggebrood

Ik veeg mijn kont af met droge crackers en roggebrood uit de kast. Omdat ik geen wc papier meer kan halen. Gelukkig sneeuwd het vandaag want dat spaar ik op in mijn badkuip en dan kan ik er een weekje van wassen en thee zetten. Jammer dat ik niks win.

Sterke punten
Geen last meer van aambeien die crackers schuren alles eraf.

Zwakke punten
Ze geven je nog geen eens een bak rijst als troost prijs

Crypto currency

Vergeet lucky day. Je wint geen dikke prijzen met dit. 10tje hier en daar en dat was het. Bespaar je geld en geef het uit aan crypto currency. Het is leuk de koersen in de gaten te houden en vervult het gevoel van gokken. Je verliest ook niet meteen je hele inzet. Vertrouw je je inzet niet kun je het met een Klein beetje verlies meteen uitbetalen. Ook kun je kleine winsten uitbetalen. Ik raad dit mensen aan inplaats van deze domme loterij uitgaven. Als ik het goed las hoef je er ook geen belasting over te betalen. Succes iedereen! Welkom in de wereld van crypto currency

Sterke punten
Geil worden van mensen wie hun geld verliezen.

Zwakke punten
Echte bestaande personen geld geven.

Poep eten is nog beter

Hebben we allemaal een andere uitslag ofzo? Wat is dit belachelijk zeg. Heb 3 euro gewonnen met een lot waar ik geen getal goed mee heb. Zoals gewoonlijk rond de 10 loten gehaald en altijd shit prijzen. Maakt niks uit hoeveel getallen je kiest je hebt ze nooit allemaal goed. Altijd 1 of 2 minder of maar 2 goed enzo. Laats 1 gratis lot gewonnen en volgende dag toevallig 4 van de 5 getallen goed. Wat een onzin.. dat zijn gewoon hoop gevoels makertjes. Speel niet mee mensen.

Sterke punten
Geen hoge prijzen geven

Zwakke punten
Het hele bestaan van Lucky days

Uitslag te laat

Verdacht dat de uitslag een uur later was.

Sterke punten
Computer is je te slim af

Zwakke punten
Denk dat de trekking oplichters praktijken zijn