Click Now!
MultiLotto

Lotto

Lotto - Lottery Results - Play Lotto Online at Multilotto! Play lotto on the World's Biggest lotteries at Multilotto. Powerball, Euromillions, Eurojackpot, Mega Millions & La Primitiva. Check Lottery & Lotto ... Lees verder »

TheLotter

Buitenlandse Loterijen   •   1 Review

theLotter is ’s werelds eerste aanbieder van online loterijen, al actief sinds 2002 theLotter beschikt over lokale kantoren in ruim 20 landen die de aankoop van loterij loten voor ‘s wereld grootste loterijen verzorgen theLotter, actief ... Lees verder »

Nationale Postcode Loterij

Binnenlandse Loterijen

Een groene en rechtvaardige wereld. Wij geloven dat dat haalbaar is. Daarom steunen wij organisaties die zich inzetten om onze wereld mooier te maken, voor mens en dier. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook meer dan kans maken op een ... Lees verder »

Staatsloterij

Binnenlandse Loterijen   •   2 Reviews

Maak 16 trekkingen per jaar kans op een prijs. De Staatsloterij heeft op iedere 10e van de maand een trekking. Naast deze 12 maandelijkse trekkingen zijn er ook nog 4 feestelijke, speciale trekkingen per ... Lees verder »

Lotto

Binnenlandse Loterijen   •   3 Reviews

Op zondag 1 september 1974 vond de eerste Lotto-trekking plaats. 'Alle ballen verzamelen' werd al vrij snel een begrip in de Nederlandse samenleving. Bij de eerste trekkingen van de loterij konden deelnemers naast geldprijzen ook een auto, een huis ... Lees verder »

Bankgiroloterij

Binnenlandse Loterijen   •   4 Reviews

Wij willen goede doelen steunen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij. Het toewijzingsbeleid van de BankGiro Loterij ... Lees verder »

VriendenLoterij

Binnenlandse Loterijen

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn en werkt zo aan een gezonde en sportieve samenleving. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij vriend worden van ... Lees verder »

Lucky Day

Binnenlandse Loterijen   •   27 Reviews

Lucky Day is het spannende dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day is gelijk aan het Chinese spel Keno, dat ongeveer 2200 jaar geleden is ontstaan. Keno is door Chinese gastarbeiders naar Amerika gebracht. Daarna heeft het populaire spel zich ... Lees verder »

Miljoenenspel

Binnenlandse Loterijen

Het Miljoenenspel is de wekelijkse loterij van de Nederlandse Staatsloterij. Voor maar € 5,- koop je een lot en kun je zelf het geluksgetal kiezen, het middelste cijfer van het lotnummer. Met dit lot maak je kans op de Jackpot van 1 miljoen, de ... Lees verder »

Krasloten

Binnenlandse Loterijen   •   3 Reviews

Kies hier je Krasloten! Kies hiernaast de Krasloten die bij jou passen, plaats ze in uw winkelmandje en reken snel en eenvoudig af met ... Lees verder »

LoterijErvaringen

Op LoterijErvaringen.nl lees je reviews over alle loterijen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw loterije ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Loterijen