Bankgiroloterij

Wij willen goede doelen steunen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij. Het toewijzingsbeleid van de BankGiro Loterij richt zich op het geven van een effectieve en verantwoorde bestemming aan de afdracht aan goede doelen. De BankGiro Loterij financiert organisaties die werkzaam zijn in de sector cultuur. Ongeveer 650.000 Nederlanders spelen met de BankGiro Loterij mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Van ieder verkocht lot is de helft bestemd voor deze goede doelen.

Bankgiroloterij Reviews

  Agressief, opzeggen ontzettend drama en gevaarlijk wat betreft AVG

  Opzeggen is nagenoeg onmogelijk. Je kunt alleen kosteloos opzeggen door te bellen. Men is telefonisch erg agressief. Er wordt tot vier keer toe een hele verhandeling gehouden over wat je gaat missen. Er wordt niet naar je geluisterd. Als je netjes zegt, dat je niet veel tijd hebt, word je afgebekt.
  In al die vele jaren heb ik niets gewonnen. De winkans is vermoedelijk nihil.
  Ik raad iedereen af om deel te nemen. Je bent waarschijnlijk donateur. Compleet onduidelijk wat er met je geld gebeurt.
  Ik zou nul sterren willen geven, maar dat kan niet.

  Sterke punten
  Agressieve marketing, daar zijn ze heel sterk in bij de Bankgiroloterij. Mensen de mond snoeren.

  Zwakke punten
  AVG. Bij opzeggen harken ze al je gegevens nog een keer binnen. Die móét je geven, anders kan het niet. Opzeggen is dramatisch. Of kostbaar schriftelijk of je zit met een gedrilde machine aan de telefoon die alsnog blijft drammen om je loten te verkopen. Het is echt walgelijk. Dit is waarschijnlijk verboden. Maar het gebeurt toch. Het CBP zou erop moeten duiken.

  Ondoorzichtig

  Waarom is de trekking altijd een maand later? Vreemd. Hoe gebeurt de trekking en door wie? Totaal niet transparant. De eerste keer dat ik meespeelde won ik een paar puzzelboekjes, alleen bedoeld om me te laten zien dat je wel degelijk iets kan winnen. Daarna nooit meer iets gewonnen.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Het gevoel dat je voor de gek wordt gehouden.

  oplichters

  40 jaar meegedaan nooit een cent gewonnen.
  Toen heb ik besloten om op te zeggen,dit is al enkele jaren geleden.
  Er was toen een site in omloop en als je die invulde was je van die oplichters af( die site zal inmiddels wel verdwenen zijn)
  Een paar dagen later kreeg ik een bericht met de vraag waarom ik gestopt was.
  Ik vertelde dat ik na 40 jaar nog niks gewonnen had dus ik had hier geen zin meer in.
  De eerst volgende trekking had ik 15 euro gewonnen na 40 jaar niks gewonnen te hebben en dat terwijl ik me al uitgeschreven had.
  Kortom,de bank giro loterij kan zelf de uitslag beinvloeden(ik denk hoofdprijzen laten vallen op loten van familie,kennissen,enz).
  Daarom zijn het voor mij een bende oplichters.

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  alles

  Nooit loten kopen/niet als toegangskaartje/niet gratis, opzeggen drama

  2 eenmalige loten gekocht als toegangskaartje naturalis op 4-1-15. Ik actief bij verkoper nagevraagd of het een abonnement betrof omdat mijn kennis verkeerd voorgelicht was hierover. 6-1 opzegbrief gepost, 19-1 nagebeld omdat (naar eigen zeggen van de bankgiroloterij) opzegging per post vaak niet aankomt?!! Vrij agressieve verkoopdame aan de telefoon. Stoom kwam uit mijn oren toen ze me wilde ompraten door gratis loten aan te bieden, maar ik bleef netjes en volhardend. Vervolgens kon ik pas opzeggen per 1-3 omdat ik al te laat zou zijn. Weer aangegeven dat ik per post al had opgezegd, nu nabelde om opzegging zelf te bevestigen en hiermee niet akkoord ging. Gesprek werd opgenomen, weer 1-3 opzegdatum, ik weer ertegenin en gezegd dat ik incasso dan zelf wel storneer. Ga alleen akkoord met 1x 2 loten incassering. Opnieuw opname gesprek om opzegging te bevestigen, nu kon het ineens wel per 1-2. Heb dame zelfs nog een voldoende gegeven voor gesprek om netjes te blijven. (Wat een hondenbaan zeg!) Bevestiging per mail binnen, feb is laatste speelmaand. Geen zin om weer na te bellen. Stond goed op band tenslotte. Incasso op 20-1 voor jan, ik mee akkoord, 26-1 voor feb, ik niet akkoord en stornering niet mogelijk, morgen bij bank checken, wat een tijd kost me dit! 2-2 feb?(alweer?) incasso ingepland, die kon ik nog wel terugtrekken. Had ik maar gewoon entreekaartjes gekocht! Oplichters Ben zo klaar met loterijen dat ik ook postcodeloterij heb opgezegd!

  Sterke punten
  Agressieve verkoopmethoden, voor zover je dat positief kunt noemen

  Zwakke punten
  Afhandeling opzegging/Need i say more?

  ééns maar NOOIT meer

  op 20-12-2014 aangemeld in het instituut voor beeld en geluid Hilversum op het eind van de ochtend, op 24-12-2014 (ondanks de drukke feestdagen) 2 loten afgeschreven. Op 28-12-2014 opzeggingsbrief geschreven en verzonden (drukte van de feestdagen voorbij). op 13-01-2015 afschrijving van 2 loten, direct in de telefoon geklommen over deze afschrijving. te laat binnengekomen om afgehandeld te worden we praten hier over 9 werkdagen.

  Sterke punten
  goeie smoezen

  Zwakke punten
  de smoezen snijden geen hout

Bezoek Bankgiroloterij

Schrijf een review