Reviews van deze auteur

Click Now!

Delen van prijzen van 10.000

Review over Lucky Day

Al wel vaker enkele ervaringen medegedeeld. Deze ervaring onlangs geconstateerd, en ik vermoed dat deze ook onbekend is bij spelers. Want zelfs niet bij lotenverkoper, die dit nu ook nagevraagd heeft, en bevestigd gekregen heeft :
Win je een prijs van 10.000 Euro of hoger, en een of meerdere spelers hebben dezelfde nummers ingevuld, dan wordt de prijs gedeeld. Vermoedelijk een nieuwe regel, maar staat nergens vermeld in het prijzenreglement van Lucky Day en ook niet in de uitleg van de prijzen. En niet op het formulier. Toevallig zag ik dat wel vermeld staan bij mijn uitslag via mijn account. Graag zou ik hiervan een screenshot willen meesturen, maar deze mogelijkheid heb ik hier niet.
Is dit bekend bij alle spelers ??? Graag jullie reactie.

Sterke punten
?

Zwakke punten
Onduidelijke informatie.

Bonus

Review over Lucky Day

Zelden of nooit 'n prijs meer als een paar Euro gewonnen. Raar. Zou ik ooit een mooie prijs winnen, zal ik het zeker melden in een review. Als je 'n gratis lot wint met 'n bonus, zou je ook deze bonus groter als 1, dan zou deze bonis weer moeten krijgen bij het gratis lot. Dat gunnen ze je nog niet als trouwe speler.
En veel te weinig acties waar ze wel mee schermen.

Sterke punten
Dagelijkse trekking.

Zwakke punten
Reeds vermeld. En niet transparant over gevallen prijzen.

Waardeloos

Review over Krasloten

Als je eens een prijs hebt, dan is het €2 of € 4 en factor natuurlijk altijd 1. Nooit eens 20, 30 Euro, zelfs nog niet eens 10 of 15 Euro. Volgens mij zijn die van de ratten besnuffeld. En die extra kans, die ze hebben toegevoegd, nog nooit het symbool van de bankbiljetten tegengekomen. Volksverlakkerij. Die daar werken lachen zich natuurlijk kapot over al die reviews. Sukkels zullen ze wel zeggen.

Sterke punten
Als je je even verveelt, krijg je even de tijd om. Wel duur betaald.

Zwakke punten
Nooit enige prijzen boven de 2 of 4 Euro.

Zeer slecht

Review over Lucky Day

DURK en HONKE werken zeker bij de Nederlandse Loterijen, om van die rotte 1 af te komen van de waardering. Hoef je je niet te verwonderen want ze kennen alle trucs die non transparante bende.

Sterke punten
niet bekend

Zwakke punten
te veel om op te noemen

Krasloten

Review over Krasloten

2 x geprobeerd. 10 loten gekocht van 1,50, en 1 gratis lot. Toen 10 loten van 3 Euro gekocht, en 5 Euro gewonnnen. Nee, daar geef ik geen geld meer aan uit. Wat een rattenstal. .

Sterke punten
?

Zwakke punten
Mijn ervaring

Bonus

Review over Lucky Day

In de laatste 206 trekkingen is 2x de bonus van 10, 12x de bonus van 5, en 59x de bonus van 3 gevallen.
1x de bonus van 10, toen er storing was, en niet gespeeld kon worden. En wel op 14 maart. Dus mensen die altijd met 1,50 spelen hebben veel meer kans om met 3 euro te spelen zonder bonus, dan met de bonus en 1,50. Is mijn mening. Die van 5 en zeker die van 10, die kun je sowieso verbranden. Natuurlijk willen ze dat je graag met 10 nummers speelt, maar die kans is te verwaarlozen. Nog steeds geven ze geen details over de prijzen die gevallen zijn, en pronken met duizenden winnaars per dag. Zoals Keno België wel geeft per dag. Het schijnt ze schamen zich daarvoor, al die gratis loten, of die maar minder winnen als de inzet, of maar met een paar nummers spelen. Misschien trekken ze nu Gerrit Zalm wel aan, voor zijn zoveelste nieuwe job. Die kan dan op de oude voet verdergaan :)

Sterke punten
Veel reclame maken

Zwakke punten
Niet voldoende transparant zijn.

Niets te winnen bij Lucky Day

Review over Lucky Day

Zijn zeker niet positief. Speel al geruime tijd mee. Af en toe met meerdere loten, maar nooit iets gewonnen.
Waarom er geen details van de gewonnen prijzen aan de spelers mee gedeeld worden, is mij een raadsel. De uitbater van een Primera kon wel nazien of er die dag een grotere prijs gevallen was. Heel raar.

Sterke punten
Nog niet tegengekomen.

Zwakke punten
Nooit iets winnen.

Spelers bedankt !

Review over Lucky Day

We kennen toch de rattenvanger van Hamelen. Misschien het beste deze eens naar Rijswijk te sturen. Oh nee, die leeft niet meer. Dus misschien toch beter Pieter Omtzigt te sturen, die haalt wel de onderste steen boven, als ze niet eerlijk zijn. Van toezichthouders moet je niets verwachten, zeker niet na 10 jaren Rutte doctrine. Als je blijft spelen, steun de goede doelen. Spelers bedankt ! En ludieke acties ??? 1 speler maar die 1 jaar gratis mocht spelen.

Sterke punten
Weet ik niet

Zwakke punten
De computer de nummers laten trekken. Beter Arjen Lubach vragen deze openbaar te draaien.

Niet transparant

Review over Lucky Day

Als je hieraan meespeelt, weet je dat je de talloze reclame kosten op TV steunt, en ook de talloze kosten bij sportwedstrijden zoals schaatsen enz. Vragen worden niet beantwoord, zoals details over de duizenden mensen die die dag gewonnen hebben enz. Want je ontleent geen rechten aan uitslagen enz. Een gratis lot wordt natuurlijk als prijs aangemerkt. Als je 'n account hebt, geven ze niet dezelfde getallen weer, waar je 'n gratis lot van had. Heb je 1 of meerdere gratis loten, geloof maar niet dat daar een prijs op valt op die nummers die zij je gaven. In de ballen die getrokken worden, is er al het kenmerk welk getal het is. Dit staat in hun procedure. Zou eigenlijk niet mogen, want zo kan de computer zelf nummers bepalen die moeten vallen, om geen vette prijzen te krijgen. Ik neem aan dat iedereen die klaagt, allemaal dezelfde nummers invult. Zelf speel ik nooit hoger dan 1,50 per lot en zeker geen bonus. Als je daar al geen prijs mee wint, is je verlies nog hoger. Kopen van een lot bij Primera enz. wordt je iedere keer gevraagd of je de bonus niet mee speelt. Ook al heb je dit niet aangekruist. Hebben ze bewust gedaan, door geen veld NEE op het formulier te zetten. Dat veel mensen klagen of wantrouwig zijn, weten die ook wel. Door niet te reageren, en niets aan te passen, verstrekt het wantrouwen natuurlijk. Bedankt alle spelers als je blijft spelen.

Sterke punten
Moet ik toch echt eens heel lang over denken.

Zwakke punten
Niet transparant

LUCKY DAY

Review over Lucky Day

Ik ben zelf kritisch geweest over Lucky Day, maar denk toch dat het geen oplichters zijn. Nummers die achter elkaar vallen 4 of 5 vind ik heus niet raar. Ook al verwacht je dat niet. Als je niets wint, of zeer lage bedragen, komt natuurlijk de frustratie. Zo ook bij HC, die er helemaal een potje van gemaakt hebben door hun afstelling van de machines. Zie Opiness van Holland Casino. Hoogmoed komt voor de val. Ik blijf regelmatig toch meespelen bij Lucky Day, via mijn account, en zal zeker een review maken zou ik toch eens geluk hebben, en een leuke prijs winnen. De Website van Mijn Lucky Day is zeer goed verbeterd, al zou ik graag een schema willen zien hoe de prijzen zijn gevallen. Bijv. alle duizenden. Zoals KENO België dat doet. Veel geluk iedereen die toch mee blijft spelen. Anders stop ermee, de frustratie is niet goed voor je. Er zijn al genoeg complotdenkers met Corona. Die echt eens op de IC zouden moeten komen te liggen.

Sterke punten
De verbeterde Website van Luck Day.

Zwakke punten
Details van alle uitbetalingen. En dat mijn getallen niet vallen :)

Zeer slecht

Review over Lucky Day

Voor de fun af en toe eens een lotje kopen voor � 1,50. Zeker niet hoger spelen, en zeker geen bonus. \\\\\\\\r\\\\\\\\nOf helemaal niet meer spelen. Ook nooit iets gewonnen, of je nu 10 of 20 loten koopt, met 5 of meer nummers speelt. Ze zijn niet transparant, geven niet aan welke prijzen er gevallen zijn. Trekking is niet openbaar, en in de ballen is de herkenning van het getal. Zou helemaal niet mogen. Wie denkt dat er een controle hierop van de kansspel autoriteit is, is te goed gelovig. De antwoorden die je van de Nederlandse Loterijen krijgt, allemaal lulkoek, en doen ze niets mee. Je kunt toch niets bewijzen, dus speel liever � 14 per maand bij de Vriendenloterij. Niet dat je daar veel kans hebt, maar ze zijn transparant en help je tenminste de 270.000 kinderen mee die onder de armoedegrens leven.

Sterke punten
Dat ze de soort broer van Akwasi zeggen dat je een gratis lot hebt gewonnen.

Zwakke punten
Reeds beschreven in mijn review. Ik denk onze zwakke kant, dat we toch af en toe weer spelen.

Oplichting

Review over Lucky Day

Lucky Day behoren bij de grootste oplichters van Nederland. Door in de ballen het nummer van herkenning
in te bouwen kunnen ze zelf bepalen welke nummers mogen vallen. Ze zijn niet transparant, er is geen live trekking,
en dat er een notaris bij zit, zegt mij niets, daar zijn ook genoeg oplichters bij. Niets is vandaag meer te vertrouwen, Belastingen, UWV, Overheid, en zeker ook die van de Nederlandse Loterij niet.

reacties:

Review: Klink klaar onzin

Gerrit, hoe kan dat dan ? 8 nummers goed van de 10 is toch 200x inzet. Zou toch 300 Euro moeten zijn. Met bonus maar 1.

Review: Oplichting

Ja logisch in deze moderne tijd waar alles mogelijk is met computers. Ze hebben zelf in de getrokken ballen de nummerherkenning ingebouwd. Bepaal zelf de te winnen prijs, zeggen ze. Prietpraat. Het Lucky Day team bepaalt, en geeft je af en toe een aalmoes. En speel je, toch zeker niet meer als 1,50. Ze maken te failliet, als je hoog speelt, zelf tot 22,50.

Review: Groote oplichters

Volledig gelijk. Speel ook al 2 jaren met 5,6,7,8,9 of 10 nummers. Af en toe een aalmoes, of een gratis lot. Niet te vertrouwen dat Lucky day team.

Review: De bonus doet het

Als je tenminste na deze trekking de winst pakt, en niet meer speelt, want anders is aan het einde van 2024 alles verdampt, en is het jaar toch stuk. De bonus 10 valt maar gemiddeld 3 of 4 keer per jaar.

Review: Dit spel is fake

Manel, Ik speel ook al jaren bij Lucky Day. Meerdere reviews geschreven. Vaker gestopt, toch weer begonnen. Ik denk dat het zinloos is hier tegen actie te voeren. Trekking zou openbaar moeten zijn, en zeker geen identificatie van het nummer in de ballen zelf. Succes.

Review: Win kans erg klein

Ja ze willen natuurlijk graag dat je met 10 getallen speelt, omdat de kans ze klein is, en ze daar het meeste op verdienen. Zelfs met 6 nummers uit 10, is al een hele prestatie, en dan krijg je nog maar 5x de inzet. En dan moet je nog geluk hebben dat dan net de bonus is gevallen als je die 6 goed hebt. Lucky Day is net zo klote als de krassenloterij. Het is van de overheid, dan weet je toch genoeg.

Review: Grote prijzen

Inderdaad, het enige leuke aan Lucky Day is dat je dagelijks een trekking hebt. Als je denkt bij die gluiperds grote prijzen zult winnen, dan geloof je nog in de Sinterklaas. Dan zal je toch in andere loterijen moeten gaan spelen. Ben geen komplotdenker, maar ben niet de enige die denkt dat dit niet 100% toeval is. Na 1 jaar spelen, geef je me misschien gelijk.

Review: Mega leuk spel

Hoeveel hebben ze je betaald om zo'n onzin te vertellen. Of werk je bij dat team ?

Review: Ik denk toch ook fake...

Ja Inas, dezelfde irritatie heb ik ook. We leven in een wereld van bedrog. Maar je kunt toch niet bewijzen of het wel of niet fake is. En ze reageren natuurlijk ook nergens op. Niet teveel geld aan besteden. En zeker ook geen krasloten kopen, want dat is nog een grotere puinhoop.

Review: 450.000 vergeet het maar

Bij nader inzien ben ik er toch van overtuigd dat alles 100% betrouwbaar is. Het is al zeer moeilijk om 5 nummers goed te raden. Want 60 van de 80 nummers worden niet getrokken. Ik heb nl in een Exel bestand 'n heel jaar alle trekkingen bijgehouden. Ik had 20 formulieren ingevuld met 5 nummers, maar niet ingeleverd. Dus daar konden ze niet op controleren. En niet 1x 5 goed. De kans is vrij klein, en nog veel minder met 6 of meer getallen. Ik denk dat meerdere spelers wel 100 of meer formulieren invullen, en dat die wel vaker in de prijzen zullen vallen. Maar wie van ons heeft zoveel speelgeld ?

Review: Goede kansverhouding

Zeker een leuk spel heeft iedere speler gedacht die er eens aan begonnen is. En dagelijks met 1 lot van 1,50 gespeeld heeft, met bonus 3 Euro. Is zo'n 90 Euro per maand. En velen met meerdere loten per dag.
Zo ook ik, ook via mijn account. Als je een trouwe speler wordt, zie ik wel over een jaar of zo, je volgende positieve reactie. Zal ik zeker na jaren ook wel sturen, als ik na jaren ooit eens een redelijke prijs win. Maar het is niet zo, tot nu toe. Opeens zie ik in mijn account bij mijn nummers dat prijzen van 10.000 of meer gedeeld moeten worden. Staat nergens vermeld in het prijzenreglement of uitleg. Ik heb dit doorgegeven aan de Kanspelautoriteit. En aan de winkelier, die ook al contact hierover heeft opgenomen. Veel geluk.

Review: Goede kansverhouding

Weer een reactie van mij. Gisteren 7 van de 8 goed en 300 Euro gewonnen. Het verschil met 8 van de 8 is erg groot, n.l. 20.000 x en bij 7 200x de inzet. Ben toch tevreden, want speel niet teveel. Af en toe een paar loten a 1,50. Forceren heeft geen enkele zin bij welke loterij dan ook, en zeker niet bij HC. Ik spreek uit ervaring. Veel geluk iedereen. Mijn getallen waren 1-11-12-13-22-23-24-37 (4-11-2022)

Review: Winnen!!

Zou ik ooit iets winnen bij Lucky Day buiten een gratis lot, of meer als 3 Euro, zal ik zeker ook een positieve reactie sturen. Maar na jaren nog altijd veel wantrouwen. Zelfs hoorde ik dat er een regel zou zijn dat prijzen boven € 10.000 gedeeld zouden moeten worden. Ik zie dat nergens in de voorwaarden op het formulier en kan dit nergens vinden op de website. Zou dit waar zijn, een schande en weer een punt bij de transparantie, waar al zoveel over geklaagd wordt. Het is ja Nederland, of het nu de politiek, overheid, of loterijen betreft, ze hebben allemaal het jokkenvirus.

Review: December kalender oplichterij

Dan ben ik eens benieuwd wanneer ik daar ergens meer details over zie. Ik ben sinds mei gestopt met krasloten te kopen. Kan me vinden in al de negatieve reacties. Misschien kan Wesley Sneijder je helpen of Pechtold die nu voorzitter is van de commissarissen van de Nederlandse Loterijen. Beide zakkenvullers. Wordt tijd dat de irritante reclame van de Nederlandse Loterijen verboden worden. Was overgegaan naar spelen op Lucky Day, maar ook al maanden niet meer via mijn account gepeeld. Niets te winnen. Niet transparant over gewonnen prijzen per dag.

Review: December kalender oplichterij

Na bijna 1 jaar toch nog eens 10 loten gekocht a €2 per stuk. Natuurlijk geen illusie om 75.000 of zelfs 5.000 te winnen. Maar natuurlijk nog geen 5, 10, 15 of 20 Euro. Op 10 loten wel €1 met factor 1. Natuurlijk.
Ratten zijn het.

Review: Transparant

Verwacht niets van de overheid. Dat is toch de laatste 10 jaren duidelijk gebleken. Kijk ook maar eens vaker naar bijv. Zembla. 21 Kamerleden hebben bijv. niet al hun nevenfuncties gemeld.

Review: Transparant

Ik hoef helemaal geen jackpot. Ik zou tevreden zijn met gewoon een paar duizend Euro. Of dat nu bij de Lotto, Lucky Day of bijv. Vriendenloterij is. Speel al helemaal geen 10 of 9 nummers meer. Regelmatig 5 nummers met 1 of meer formulieren, en dat lukt al nooit om er 5 goed te hebben en 300 Euro te krijgen. Zelfde getallen ook op meerdere formulieren te spelen, zodat er geen belasting hoeft betaald te worden. Ik zal zeker ook een review geven als het wel eens gelukt is, want zie hier nooit positieve reviews die wel gewonnen hebben. Alleen maar berichten van Lucky Day zelf, en moet je die vertrouwen ? Misschien behoor ik tot de categorie die nooit iets winnen, omdat de duivel hierboven dat gewoon niet wil :):) Prijzen van vele miljoenen in loterijen hoeft voor mij niet. Geef meerdere mensen bijv. 20.000 tot 50.000, dan zijn veel meer mensen geholpen en maak je veel mensen zeker blij. Maar ja, meningen verschillen.

Review: Transparant

Zeker is Bingo, Keno in België en Duisland, hier vroeger Lucky Ten, nu Lucky Day een leuk spel, zeker ook omdat het dagelijks gespeeld kan worden. Maar als je iedere dag met de minimale inzet speelt, 1,50 en ook bonus is dat maandelijks zeker 90 Euro. En ook met 5 getallen spelen en alle goed hebben, is verre van gemakkelijk. De bonus van 10 valt zeer zelden, en dan moet je ook nog net die dag alle 5 goed hebben als de bonus 10 gevallen is. Dus goedkoop ? Voor € 15 per maand speel je in de Postcodeloterij of Vriendenloterij. Waar veel hogere prijzen vallen. Maar ook daar is de kans klein, door het enorm aantal deelnemers. Zelf ook eens 300 gewonnen met Lucky Day, maar maanden ook niets. Maar speel deze wel niet via mijn account, want daar worden prijzen van verschillende loten bij elkaar opgeteld, en betaal je kansspelbelasting boven € 449 en wel 29%. Bepaalde winkeliers betalen 2 of 3x 300 netto. Voor mijn privacy zou ik helemaal niet willen, dat mijn naam openbaar wordt gegeven, maar het Lucky Day team zou wel eindelijk eens dagelijks een lijst moeten produceren, welke prijzen er gevallen zijn. Zoals je ook kunt vinden in Google van de Belgische Nationale Loterij waar het KENO heet. Liefst bijv. 10200 winnaars, maar hoeveel gratis loten of aalmoezen zijn hierbij ??? In Limburg vallen sowieso weinig winnaars. Spelen veel mensen over de grens bij de Duitse Lotto en Keno. Grt.

Review: Dusss

Ze zeggen wel dat er grote prijzen zijn gevallen. Details van de gevallen prijzen per dag vaker gevraagd, maar dat geven die niet. Nergens kun je ja rechten aan ontlenen. Ik kan ook niet teveel besteden per dag en heb ook nooit een redelijke prijs. Misschien dat andere mensen honderden loten per dag kopen, en daardoor toevallig een grote prijs winnen. Bijv. door witwassen. En nu is Alexander Pechtold tevens ook nog voorzitter van de raad van commissarissen van de Nederlandse Loterij. Allemaal extra verrijking van de grabbers. Bij het CBR krijgt hij het maar niet opgelost, dus zal hij zeker niet kijken naar de klanten van Lucky Day.

Review: krassen en KLAAR nou vergeet het maar.

Ik heb vroeger altijd zelf de barcode open gekrast, zou ik eens een gratis lot hebben gewonnen, of 'n andere aalmoes. Ik leverde ze dan ook alleen maar in bij mijn vertrouwde Primera. Krasloten is een totale ramp, en daarom geven ze ook aan dat de prijzen netto zijn. Omdat je toch nooit iets wint boven de 400 zoveel Euro. De Nederlandse Loterij is een ramp. Roep de zending van Lubach maar eens op in Google van 15 december 2019 : "Lubach slacht de Nederlandse Loterij ". Ik speel nu voor 14,25 bij de Vriendenloterij. Kans is daar natuurlijk klein, maar die 14,25 doet me geen pijn. En geven tenminste openheid over gevallen prijzen.

Review: trekking bijwonen,hahahah vergeet het maar

Trekking bijwonen ? Wat heeft dat voor zin ? Spaar je die tijd en geld om er naar toe te reizen. Bij de uitleg van de trekking laten ze gewoon een lege zaal zien. I.p.v. gewoon de trekking op Google te zetten. En als mensen denken dat het oplichterij is, dan maakt het niets uit, of je daar aanwezig bent of niet. Alleen als je zelf de trekking zou kunnen uitvoeren. Het is hetzelfde dan als je 10 jaren in de Tweede Kamer kritische vragen aan Rutte zou hebben gevraagd. Kijk maar eens op Google de uitzending van Lubach terug op Google van 15 dec. 2019, "Lubach slacht de Nederlandse Loterij .. " terug. Zegt voldoende.

Review: notaris

Ik had nog 1 Euro op mijn account. Maar kon niet uitbetaald worden. Ik moest eerst 5 Euro bijboeken, en dan 6 Euro werd er uitbetaald. Dat is inmiddels wel gelukt. Of ik nog ooit zal spelen, een grote vraag. Wie weet ? Voordat ze nog altijd geen details van de duizenden prijzen per dag prijsgeven, zal ik zeker niet meer spelen. Zo vaak gevraagd.

Review: Geweldig spel

Natuurlijk is die reactie van Henk is 'n lollige vent, van een van de medewerkers van de Nederlandse Loterijen. Die denken dat we nog in de Sinterklaas geloven. Op iedere zender zie je maar reclames van de Ned. Lot. Daar spenderen ze maar meer en meer geld aan. De spelers zijn, en blijven de dupe. Heel Nederland wordt opgelicht bij de instellingen van de overheid. Als je alle kritische actualiteiten een beetje volgt. Zalm en Hamers zou hen nog meer helpen daarbij. Kijk ook maar eens bij Opiness van Holland Casino, ook zo'n bende. Die zitten nu ook te jammeren. Hoogmoed komt voor de val.

Review: notaris in slaap gevallen?

Notaris ? Die zit er alleen maar bij om vet geld te verdienen. De computer bepaalt de nummers, want de nummerherkenning zit ook de ballen zelf. Staat ook in hun voorwaarden. Doordat de trekking niet openbaar is, en ook niet manueel getrokken wordt, kun je er Rutte, Baudet, Gerrit Zalm, Hamers, de Limburgse Provinciale Staten, Trump, Putin en Erdogan er ook bij zetten.

Review: Gouden aars

Het zijn ratten inderdaad. Niet te vertrouwen zoals ook de meeste politici. Behalve Pieter Omtzigt die nu thuis zit van de ellende. 14 maart kon opeens niet gespeeld worden, niet via de account ook niet via de winkel. Natuurlijk viel toen de bonus factor 10. Net die dag.
Al dagen kunnen spelers niet in hun loten. Zonder waarschuwing. Ze blijven maar rotzooien en aanpassen in de website. De onnozele debielen.

Review: VOLKSVERLAKKERIJ

Ik heb mijn laatste review in december geschreven. Nogmaals ben ik zeker van dat het geen oplichterij is. Dan zou de KENO in België en Duisland ook oplichterij zijn, en daar is het even moeilijk te winnen. Hoewel in België maar 70 nummers zijn. Met 80 nummers en maar 20 getrokken, heb je er 60 niet, dat is verdomd moeilijk. Zo ook om in alle andere loterijen te winnen. Geluk moet je hebben, en vele zijn er gewoon niet voor geboren. Nogmaals Lucky Day heeft hun website, na meerdere aanbevelingen, ook van mij, zeer verbeterd. Maar ze zouden nog transparanter kunnen zijn, door het detail schema van de prijzen per dag weer te geven, zoals ik vaker heb gevraagd. En België ook doet. Misschien zijn er van bijv. 8803 winnaars, 5000 met een gratis lot. Daar is toch niets mis mee, omdat te laten zien. Dat geeft toch vertrouwen, en voor hen ook minder negatieve reacties. Ook heb ik gezegd, dat ik graag een optie zou hebben om bij gratis loten, dezelfde nummers te willen spelen, en geen nummers die zij genereren. Dat kon ik ook aangeven als ik bij Primera, enz. speelde.

Review: bedrog en volks verlakkerij

Je kunt niets bewijzen, want het toezicht op dit kansspel zijn niet capabel om alle details te onderzoeken. Ze hebben de Staatsloterij erbij genomen, die ook jaren geleden iedereen kon misleiden. Ze reageren nergens op, en ook door de nummerherkenning in de balletjes te hebben gezet, kan iedere programmeur alle kanten op. Ook door niet de details van de prijzen te vermelden, zoals in België, kunnen ze veel kwaken met zoveel xxxx prijswinnaars. Gewoon niet meer mee spelen, als je het niet vertrouwt. Zoals al eens eerder 'n reactie was.

Review: Oplichting

En dan zijn ze ook nog trots dat ze 106 miljoen overgemaakt hebben aan onze overheid. Dan heb je toch zeker een tic in de zender. Zullen de spelers die nooit iets winnen, prachtig vinden. Geef het dan aan de mensen die door de toeslagenaffaire benadeeld zijn door onze overheid. Moeilijk te begrijpen naïviteit.